Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Αργολίδα: Εξαπάτησαν 19 επιχειρηματίες με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό»

Έχει συλληφθεί ένα άτομο και αναζητείται ο συνεργός του. Και σε άλλες περιοχές της χώρας, εκτός από την Αργολίδα, έβρισκε θύματα το «δίδυμο» των απατεώνων που τηλεφωνούσαν σε επιχειρηματίες με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων που διέθεταν προς πώληση και τους έπειθαν να κάνουν συναλλαγή μέσω της εφαρμογής «λεφτά στο λεπτό» από ΑΤΜ, αδειάζοντας τους λογαριασμούς τους αντί να καταθέσουν χρήματα!...

Η δράση των δυο Ελλήνων, ενός 27χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου και του 19χρονου συνεργού του που δεν εντοπίστηκε, είχε αποκαλυφθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Τότε, είχε αποκαλυφθεί ότι από τις 8 Φεβρουαρίου είχαν εξαπατήσει συνολικά οκτώ επιχειρηματίες αρπάζοντας από τους λογαριασμούς τους 3.800 ευρώ, ενώ είχαν διαπράξει και μία απόπειρα απάτης.
Η έρευνα που συνεχίζεται από τους αστυνομικούς, οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων εννέα περιπτώσεων και μιας απόπειρας, που οι δυο απατεώνες είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο από τις 20 Ιανουαρίου και μετά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η συμπληρωματική δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος έχει ήδη ασκήσει στους δράστες δίωξη για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive