Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

SOS απο τον καθηγητή Κουρέτα: "Βαδίζουμε ακριβώς στα βήματα της Ιταλίας και o κόσμος είναι στον δρόμο γελάει". ΕΤΣΙ είμαστε εμείς βρε φίλε, γελώντας γεννιόμαστε, γελώντας πεθαίνουμε, αιώνες τώρα

Ο Καθηγητής Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, μας προειδοποιεί για την υγειονομική βόμβα που θα σκάσει σύντομα,  αν δεν πάρουμε στα σοβαρά τα μέτρα ασφαλείας όπως τα ανακοίνωσε η κυβέρνηση....

Με την ανάρτησή του στο facebook εκφράζει την αγωνία του για την εξέλιξη των κρουσμάτων και με ένταση κρούει τον συναγερμό κινδύνου, προς πάσα κατεύθυνση.
«Προχθές είχαμε 130 σήμερα 230. Αν το σενάριο αυτό είναι σωστό και είναι το ήπιο , τότε το άλλο Σάββατο θα έχουμε περίπου 1000. Σχεδόν την 25η Μαρτίου στην καλύτερη περίπτωση 4-5000. Δεν συνεχίζω αν και θα έπρεπε . Η Ελλάδα έχει 600 κλίνες ΜΕΘ . Σχεδόν τελευταία στην Ευρώπη με πρώτη τη Γερμανία με 30.000.
Το γεγονός ότι σήμερα οι άνθρωποι στην Αθήνα πήγαν μαζικά στις παραλίες , φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι θα συμβεί . Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένει η εκκλησία της Ελλάδος να βγάλει ανακοίνωση .
Βλέπετε την Ιταλία που έχει σήμερα 20.000 κρούσματα .
Βαδίζουμε ακριβώς στα βήματα της Ιταλίας και κ κόσμος στον δρόμο γελάει.»
Εμβρόντητος με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τον κίνδυνο και προσπαθώντας να τονίσει τις δραματικές διαστάσεις που μπορεί να πάρει η εξάπλωση του κορονοϊού, μας λέει:
“Όταν οι γνωστοί μας θα πεθαίνουν αβοήθητοι στο σπίτι γιατί αυτό θα συμβεί περίπου τη μεγάλη εβδομάδα ( έχουμε σχεδόν 250 κλίνες ΜΕΘ για κορονοιο σε όλη τη χώρα ), τότε θα είναι αργά”.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Δεν είχε στεγνώσει το μελάνι αυτών που έγραψα για την αύξηση των κρουσματων . Προχθές είχαμε 130 σήμερα 230. Αν το σενάριο αυτό είναι σωστό και είναι το ήπιο , τότε το άλλο Σάββατο θα έχουμε περίπου 1000. Σχεδόν την 25η Μαρτίου στην καλύτερη περίπτωση 4-5000. Δεν συνεχίζω αν και θα έπρεπε . Η Ελλάδα έχει 600 κλίνες ΜΕΘ . Σχεδόν τελευταία στην Ευρώπη με πρώτη τη Γερμανία με 30.000.
Το γεγονός ότι σήμερα οι άνθρωποι στην Αθήνα πήγαν μαζικά στις παραλίες , φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι θα συμβεί . Δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένει η εκκλησία της Ελλάδος να βγάλει ανακοίνωση .
Βλέπετε την Ιταλία που έχει σήμερα 20.000 κρούσματα . Βαδίζουμε ακριβώς στα βήματα της Ιταλίας και κ κόσμος στον δρόμο γελάει .
Όταν οι γνωστοί μας θα πεθαίνουν αβοήθητοι στο σπίτι γιατί αυτό θα συμβεί περίπου τη μεγάλη εβδομάδα ( έχουμε σχεδόν 250 κλίνες ΜΕΘ για κορονοιο σε όλη τη χώρα ), τότε θα είναι αργά .
Ίσως χρειάζεται άμεσα σκληρά μέτρα γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο .
Εν τω μεταξύ όπως είστε σπίτι διαβάστε το δεκαήμερο του βοκακιου. Περιγράφει ωραία πράγματα
Επιμέλεια Μερσίνα Παπαδοπούλου

1 σχόλιο:

  1. η αλβανια εκλεισε τα συνορα με ελλαδα να δουμε ποτε θα τα κλεισουμε εμεις με τουρκια οπου υπαρχουν σοβαρες υπονοιες για εξαρση του κορωνοιου

    Κι όμως συνεχίζουν να έρχονται κανονικά από Τουρκία

    https://www.politischios.gr/ygeia/ki-omos-sunekhizoun-na-erkhontai-kanonika-apo-tourkia

    θα επρεπε ηδη να εχουμε κλεισει ολα τα συνορα με τουρκια οπου υπαρχουν σοβαρες υπονοιες για εξαρση του κορωνοιου αλλα τι να περιμενεις απο τους προσκυνημενους
    του σουλτανου ελληνοφωνους γραικυλους κυβερνωντες και φορεις ολων των βαθμιδων που εκλιπαρουν για τουρκους τουριστες και το τι συνεπαγεται αυτο για τον τουρισμο μας και οχι μονο

    κλειστε τα παντα αεροδρομια,τελωνεια κλπ... μονο εμπορευματα να εισερχονται στην ελλαδα για τις επομενες 2 εβδομαδες οδευουμε να γινουμε ιταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive