Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Εικόνα ΣΟΚ: Χιλιάδες ανόητοι βάζουν «φωτιά» στην έξαρση του ιού – Δεκάδες φέρετρα σε εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν υπάρχουν τάφοι πια στην Ιταλία... Μπορεί η Μεγάλη Βρετανία να μαστίζεται από τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό δεν πτόησε 21.000 Άγγλους και 5.000 Ουαλούς να… στριμωχτούν στις εξέδρες για να δουν τους Stereophonics....
  Το video από τις Mancehester Arena και Motorpoint Arena σοκάρει και φυσικά και έγινε viral στο facebook, με τον κόσμο να μην μπορεί να πιστέψει στα μάτια του από την ανευθυνότητά τόσου κόσμου αλλά και από τους διοργανωτές!       

Αυτό που συμβαίνει οι επιστήμονες, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση Τζόνσον μπορεί να φρενάρει «δραματικά» την ταχύτητα εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να μολυνθούν εκατομμύρια Βρετανοί τις ερχόμενες εβδομάδες.  Μέχρι στιγμής στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχουν απαγορευτεί γενικώς οι μαζικές συγκεντρώσεις και μόνον λίγα σχολεία έχουν κλείσει.  

Ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, σερ Πάτρικ Βάλανς είχε υπερασπιστεί τα συγκρατημένα μέτρα της κυβέρνησης στη Βρετανία υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι μια προσωρινή καταστολή της πανδημίας του κορωνοϊού με ένα τετράμηνο περιορισμό των πολιτών ενέχει τον κίνδυνο να οδηγήσει σε ένα ακόμα πιο καταστροφικό ξέσπασμα τον ερχόμενο χειμώνα.  Και ισχυρίστηκε ότι μακροπρόθεσμα, το 60% του πληθυσμού θα πρέπει να κολλήσει τον ιό ώστε να επιτευχθεί η «ανοσία αγέλης», όπως είπε λίγο πριν την παρουσία της λίστας των μέτρων μαζί με τον Μπόρις Τζόνσον.  Σπέρνουν δηλαδή επίτηδες τον ιό, προκειμένου να επιβληθεί απόλυτη χούντα έκτακτης ανάγκης;  Η ανευθυνότητα των πολιτών βοηθά σε αυτό!  Οι εικόνες από την Ιταλία σοκάρουν. Σε βίντεο που κυκλοφορεί, δεκάδες φέρετρα βρίσκονται σε εκκλησία στο Μπέργκαμο. Οι νεκροί αυξάνονται κατακόρυφα και έτσι δεν υπάρχει χώρος στα νεκροταφεία.  Δεν είναι από ταινία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive