Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Δεν έφταναν όλα έχουμε ΚΑΙ μεμέτια του σουλτάνου. Νέα επεισόδια στον Έβρο και αποτυχημένες απόπειρες εισβολής μεταναστών [βίντεο]

Νέα επεισόδια στον Έβρο με χημικά και πετροπόλεμο στα ελληνοτουρκικά σύνορα
Άγρια επεισόδια σημειώνονται και πάλι στον Έβρο. Λαθρομετανάστες προσπάθησαν για ακόμη μία φορά να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό με σκοπό να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος. Οι ελληνικές δυνάμεις απέτρεψαν κάθε απόπειρα εισβολής. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο...
από την πλευρά των λαθρομεταναστών υπήρξε εκτόξευση μεγάλου αριθμού χημικών προς τις ελληνικές δυνάμεις που φρουρούν τον συνοριακό φράχτη κοντά στο φυλάκιο των Καστανιών, στον Έβρο.
Να σημειωθεί πως και  το απόγευμα της Πέμπτης, ομάδα μεταναστών, έβαλε φωτιά σε δέντρο πλησίον του φράκτη στις Καστανιές, προκειμένου αυτό να πέσει και να καταστρέψει τμήμα του, δημιουργώντας δίοδο προς το ελληνικό έδαφος.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive