Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Τελικά «γύψος» λόγω κορωνοϊού για το καλό της δημόσιας υγείας

Τελικά «γύψος» λόγω κορωνοϊού για το καλό  της δημόσιας υγείας
Τελικά ο περιορισμός και όχι η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας επιβλήθηκε, κάτι που είχε διαφανεί από την Παρασκευή 20 Μαρτίου, λόγω των κρουσμάτων απειθαρχίας...

Αυτό κι αν είναι πρωτόγνωρο, αλλά η μέχρι τώρα πρόνοια και λήψη έγκαιρων μέτρων δίνουν στην κυβέρνηση τον αέρα να προχωρήσει σε αυτό το «απόλυτο», αλλά αναγκαίο μέτρο. Υπήρξαν ευτυχώς ελάχιστοι που έκαναν αναδρομές στην ελληνική ιστορία σε αντίστοιχες απαγορεύσεις και έκαναν άστοχες συγκρίσεις.
Οι απαγορεύσεις που επέβαλε η γερμανική κατοχή και αργότερα το καθεστώς των συνταγματαρχών ήθελαν να πληγώσουν το φρόνημα του Έλληνα.
Οι συγκεκριμένοι περιορισμοί για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, θέλουν να προστατεύσουν τον Έλληνα πολίτη, γίνονται σε συνδυασμό με μέτρα για την συνολική στήριξή του και συνδέονται με ένα θέμα δημόσιας υγείας. Επομένως η Ελλάδα «στο γύψο»  μεν…αλλά για το καλό της με την ελπίδα ότι σε πολύ σύντομο διάστημα θα επανέλθει στην κανονικότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive