Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΤΟΥΡΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΪΟΥ; ΑΠΛΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

Κορονοϊός: Γιατί η Τουρκία δεν έχει ούτε ένα κρούσμα
Την περασμένη εβδομάδα ο Φαχρετίν Κοτζά δήλωνε πως η Άγκυρα κατασκεύασε το δικό της τεστ ελέγχου για τον ιό, στο Εθνικό Κέντρο Επιδημιολογίας με τον Dr. Gülay Korukluoğlu να ανακοινώνει πως τα αποτελέσματα του τεστ είναι απολύτως ακριβή. Φυσικά, αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως τα τουρκικά media ελέγχονται στη συντριπτική πλειοψηφία τους από την κεντρική διοίκηση....
Πέραν του ότι η ροή πληροφοριών είναι πολύ περιορισμένη, η τουρκική προπαγάνδα ενδέχεται να προβαίνει σε αυστηρό έλεγχο ή απόκρυψη δεδομένων για να μην επηρεαστεί ο τουρισμός της χώρας και η εικόνα προς το εξωτερικό. Άλλωστε, η Τουρκία βρίσκεται εδώ και καιρό εν μέσω μεγάλης οικονομικής κρίσης, με ανοιχτά πολεμικά μέτωπα.
Ακόμη, η χώρα περιορίζει τη διάδοση πληροφοριών και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποκορύφωμα τη "σίγαση" του Twitter κατά το δοκούν ανά χρονικές περιόδους, ενώ δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν φυλακιστεί τους τελευταίους μήνες ως Γκιουλενιστές.
Σημειωτέον ότι η κυβέρνηση Ερντογάν δεν έχει δώσει τα αποδεικτικά στοιχεία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, παρότι της έχει ζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive