Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Κατι δεν παει καλα και και ειναι σχεδιασμενο απο πολυ παλια......'ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, Λ.ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, Λ.ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ'' ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 14-12-1994 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000
    Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης εν όψει της επικείμενης επισφράγισης της ένταξης της Ελλάδος στην ΟΝΕ(Σύνοδο Κορυφής Πορτογαλίας) έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Καραμανλή, τη γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλο. Γράφεται ότι ο πρωθυπουργός στη διάρκεια των συνομιλιών που είχε, αναφερόμενος στην επικείμενη ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ είπε και τα εξής: «Η κατάκτηση της πρώτης ταχύτητας στην Ευρώπη, με κόπους, μόχθο και θυσίες, πρέπει να διατηρηθεί. Η Ελλάδα δεν πρέπει να βρεθεί ποτέ ξανά στη δεύτερη ταχύτητα»(συζητήθηκαν επίσης τα θέματα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, των νέων ταυτοτήτων κ.α.).
    Σε δηλώσεις που κάνει ο πρόεδρος της Ε.Ε. Ρ. Πρόντι αναφερόμενος στην επικείμενη ένταξη της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση-ΟΝΕ(Σύνοδος Κορυφής – Φέιρα Πορτογαλίας) λέει τα εξής: «Η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα προόδου της Ευρώπης».
    Ο Υπ. Πολιτισμού Θ. Πάγκαλος σε δηλώσεις του κατηγορεί έντονα τη ΝΔ και το ΚΚΕ ότι υπονομεύουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με τη δημιουργία «τεχνητών προβλημάτων» στη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη βουλή. Λέει συγκεκριμένα: «Το θέμα της ψηφοφορίας κωλυσιεργεί και καθυστερεί εξαιτίας της ΝΔ. Θέλουν να αποτύχει η Ολυμπιάδα. Ετοιμάζονται από τώρα για τις εκλογές του 2004»(ο Θ. Πάγκαλος αναφερόμενος στο ΚΚΕ το χαρακτηρίζει «Κανελλικό Κόμμα Ελλάδος»).
    Ο Υπ. Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής δηλώνει τα εξής: «Επιθυμώ να γνωρίσω προσωπικά εγώ, αλλά και κανείς άλλος από το ΠΑΣΟΚ, δεν έθεσε θέμα αλλαγής συμβόλων του έθνους, σημαία, σταυρό. Η ανακίνηση αυτού του θέματος από τη Θεσσαλονίκη και τον Αρχιεπίσκοπο , κατά την άποψη μου είναι καθαρά δημαγωγικού χαρακτήρα. Εγώ, εμείς στο ΠΑΣΟΚ, στα δύσκολα χρόνια της χούντας, τιμήσαμε αυτά τα σύμβολα. Άλλοι δεν τα τίμησαν και τα αντικατέστησαν με την σημαία του πουλιού».
    Πτώση κατά 0,54% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών στο χρηματιστήριο των Αθηνών με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 4,369,16 μονάδες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000 διεθνή
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Πορτογάλος Υπ. Εξωτερικών Χ. Γκάμα(προεδρεύει αυτή την περίοδο του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών των χωρών-μελών της Ε.Ε.) εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Φέιρα, αναφερόμενος στο θέμα της δημιουργίας «ενισχυμένων συνεργασιών» μεταξύ των χωρών-μελών της Ε.Ε. λέει: «Οι ενισχυμένες συνεργασίες θα ενταχθούν στις συζητήσεις, έστω και να υπάρχουν διαφορές απόψεων ανάμεσα στις χώρες-μέλη σε σχέση με τις διαδικασίες»(υπέρ των «ενισχυμένων συνεργασιών» έχουν ταχθεί η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία).
    Ο ειδικός εκπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ στο Κυπριακό Αλ ντε Σότο έχει στη Λευκωσία συνάντηση με τον πρόεδρο Γλ. Κληρίδη. Το απόγευμα ο αξιωματούχος του ΟΗΕ έχει στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ρ. Ντενκτάς.
    Στη πόλη Μπούνβα του Μαυροβουνίου άγνωστοι επιχειρούν να δολοφονήσουν τον εκ των ηγετών της σερβικής αντιπολίτευσης Β. Ντρασκοβιτς(η απόπειρα έγινε ενώ ο Ντράσκοβιτς βρισκόταν στο εξοχικό σπίτι του). Ο Ντράσκοβιτς τραυματίστηκε ελαφρά και οι δράστες διαφεύγουν.
    Γράφεται ότι σε δηλώσεις που έκανε στην Ουάσιγκτον ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γ. Αραφάτ μετά τις συνομιλίες που είχε στο Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπ. Κλίντον εξέφρασε τη δυσφορία του για το ότι μέχρι τώρα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ε. Μπάρακ δεν έχει αποδείξει ότι επιθυμεί την επίτευξη μιας δίκαιης συνολικής λύσης στο Παλαιστινιακό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive