Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος». ΒΙΝΤΕΟ

Ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΠΘ, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, υποστήριξε την άποψη ότι ο νέος κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος. Ο Α. Γιαννακουδάκης, μιλώντας στο TV100, δήλωσε «Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας». Και πρόσθεσε...
 «Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν». Παράλληλα, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ τόνισε ότι έχουν σταματήσει αυτή την περίοδο οι τελετές ορκωμοσίας στο ΑΠΘ. Οι ορκωμοσίες θα γίνονται στα τμήματα παρουσία του προέδρου. Τέλος, ο κ. Γιαννακουδάκης επισήμανε ότι δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε.

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive