Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Το ΥΠΕΞ καλεί για εξηγήσεις τον Τούρκο Πρέσβη μετά τον εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού – Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις μας με τη Τουρκία. ΒΙΝΤΕΟ

Στο υπουργείο Εξωτερικών για εξηγήσεις κλήθηκε ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, μετά το περιστατικό με τουρκική ακταιωρό που χτύπησε σκάφος του Λιμενικού στην Κω. Όπως είπε στην ενημέρωση των συντακτών ο Στέλιος Πέτσας, ο Τούρκος πρέσβης έχει κληθεί για εξηγήσεις. «Εχει κληθεί ο Τούρκος πρέσβης για εξηγήσεις στο υπουργείο Εξωτερικών...
και ενημερώνονται όπως είναι η πάγια τακτική μας όλοι οι εταίροι μας στην Ε.Ε. και στο α», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Υπενθυμίζεται πως το σκάφος του Λιμενικού εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών στο περιπολικό σκάφος ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος. «Μας έσπασε τα ρέλια, μας χτύπησε. Είναι πίσω μας και μας χτύπησε» ακούγεται να λένε οι άνδρες του Λιμενικού στο βίντεο.
Το βίντεο:

While everyone thinks its calm in the because there are no refugee boats arriving in the islands, ‘s @HCoastGuard is being dangerously harassed by a Turkish vessel.
Exclusive footage obtained by @BILD shows what is really happening away from the media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive