Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ. Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΓΛΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, Ο ΜΕΜΕΤΗΣ, Ο ΔΟΤΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ , Ο ΚΑΛΛΈΡΓΚΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΤΑΛΟΣ ΦΥΡΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Του Ευριπίδη Μπίλλη

cid:image001.png@01D5F543.EB0190E0
Α. Αθλιότητα του «χαρισματικού» ξύπνιου εθνομηδενιστή,  δια του ως λέγεται κομματικού του οργάνου. Προσβάλλει βάναυσα χωρίς να επεμβαίνει ένας εισαγγελέας τους αμυνόμενους υπέρ βωμών και Εστιών  στον Έβρο..

Β. Τίποτε δεν είναι τυχαίο για τους προδότες και  γκεμπελίσκους. Ο ΑΝΤ1 που δεν ανήκει στον Παπαδάκη «θυμήθηκε», μία κατά τη γνώμη μου άθλια ταινία (ή σίριαλ δεν θυμάμαι).  Που και τότε και σήμερα την «κατάλληλη» στιγμή,  προσπαθεί άθλια να γελοιοποιήσει τις Ένοπλες μας Δυνάμεις
                               cid:image002.jpg@01D5F543.EB0190E0

Γ. Αρχιστράτηγος του Έβρου ο Μητσοτάκης,  μας λέει ο ανθέλληνας «πατριώτης» εθνομηδενιστής
                         cid:image003.jpg@01D5F543.EB0190E0
                             
Δ. Επιεικέστατα  κρίμα.  Ένας στρατιωτικός, έστω κομματικός,  να χαρακτηρίζει, σερίφηδες,  τους Έλληνες πολίτες που συμπαρίστανται στο  Εθνικό  έργο στον Έβρο, των Ενόπλων μας Δυνάμεων,  
                               cid:image004.png@01D5F543.EB0190E0
Ε. Στην εικόνα ένας από τους «καημένους και δυστυχείς» του «χαρισματικού» γκεμπελίσκου εθνομηδενιστή σούπερ «πατριώτη» των αρχών  του Σόρος, Τσίπρα
                            cid:image005.png@01D5F543.EB0190E0

Στ. Και άλλοι «δυστυχείς» που τους εμποδίζει ο «στρατηγός» του Έβρου Μητσοτάκης να αλώσουν την πατρίδα μνας και να την κάνουν νέα Συρία του σουλτάνου.
                                       cid:image006.png@01D5F543.EB0190E0

Ζ. Ο εικονιζόμενος βλαξ τούρκος μπουνταλάς «Μεμέτης»  υπουργός του χαλίφη των ντζιχαντιστών και σουλτάνου
                          cid:image007.jpg@01D5F543.EB0190E0

Η. Ο Καλλεργκικός, Σορικός κτλ Μαργαρίτης Σχοινάς, ο δοτός (ως παλαιότερα και ο Παπαδήμιος) επίτροπος «μας»,  που πονηρά και άθλια θέλει να γυρίσουμε στην προτέραν  βραδεία αλλά σίγουρη πόρευα προς την εξαφάνιση του Ελληνισμού.
                                 cid:image008.png@01D5F543.EB0190E0
Θ. Ο «σύντροφος»,  «προοδευτικός»,  εθνομηδενιστής,  Καλλεργκικός, Σορικός κτλ, πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Οι αενάως  λαθραίοι που εισάγει επίτηδες ο τζιχαντιστής σουλτάνος (σε συνεννόηση με την Μέρκελ, τους «ημετέρους» κτλ), στη Τουρκία   από όλον τον κόσμο. Που θέλει να οδεύουν με εκβιαστικά των εθνών της ΕΕ με γιουρούσια προς χώρες ΕΕ.
Και όχι πολιτισμένα για όσους θέλουν χώρες της ΕΡΕ, με αιτήσεις στις κατά τόπους πρεσβείες της ΕΕ ή των χωρών της να δεχθούν.  Και σε πόζα το «καμάρι» μας,  ο σύντροφος του Ιταλιάνου Φύρερ μας.
                                            cid:image009.png@01D5F543.EB0190E0cid:image010.jpg@01D5F543.EB0190E0 cid:image011.png@01D5F543.EB0190E0                              
Ι. Στην εικόνα η Ελληνική μας σημαία.  Που για χρόνια οι άθλιοι εθνομηδενιστές προσπαθούσαν να κάνουν του ¨Έλληνες να ντρέπονται να την αναρτούν μην τους πούνε εθνικιστές, ρατσιστές, στα όρια του ναζισμού, ετερόκλητο όχλο των συλλαλητηρίων, που (ας μην πάλιν πω ονόματα) άθλιοι βλακώδεις πολιτικοί έλεγαν ότι ο είναι ένα πανί που μπορεί ο καθένας να το καίει ελεύθερα.
Και που τότε, παρουσίαζε (η κόρη τότε σημαίνοντα),  βλακώδη «καλλιτέχνιδα», να αυνανίζ… εν είδει δήθεν τέχνης,  υπό την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου. Υπό τας ενθουσιώδεις ιαχάς τω «προοδευτικών»,  που καυτηρίαζαν εμάς τους αντιδρώντες ως φασίστες κτλ.
Δείτε πώς περιγράφουν, το θέμα ως σεμνοτυφία, τα «προοδευτικά» Νέα, του Πρετεντέρη ημών των «Ελληναράδων», του γλοιώδους Καψή των «διαφορετικών» (ως προοδευτικά έλεγε για τον επιδιωκόμενον  εκτουρκισμό της Κύπρου) γεωπολιτικών συμφερόντων του Ελλαδικού λαού από αυτά του Τάσσου Παπαδόπουλου , της τότε Τρέμης και νυν της ΕΡΤ1κτλ
« Η επόμενη έκθεση που θα έβλεπε αστυνομικούς να περνούν το κατώφλι της ήταν η Art Athina, το 2006. Μήλον της Εριδος, ένα μικρής διάρκειας βίντεο με τον τίτλο «Εθνικός ύμνος» το οποίο υπέγραφε η Εύα Στεφανή και σκανδάλισε πολλούς γιατί με το να απεικονίζει σκηνές μιας γυναίκας που αυνανίζεται υπό τους ήχους του Εθνικού Ύμνου, προσέβαλλε τα εθνικά σύμβολα».
Η Εύα Στεφανή, κόρη του Καθηγητή Στεφανή, ψυχίατρου γιατρού,  του ολετήρα της Ελλάδας (ναι ολετήρα, υπάρχουν απόλυτα στοιχεία). Και που ως ήταν φυσικό η αηδιαστική αυτή  εθνομηδενίστρια, σήμερα είναι Καθηγήτρια  Ανωτάτης σχολής (στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών).  Και σύντομα θα την δείτε και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών
                                      cid:image012.jpg@01D5F543.EB0190E0 
Ευριπίδης Μπίλλης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive