Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ετούτο καλό είναι. Θεσσαλονίκη: Γλαστράκια με το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» μοίρασε ο κεντρικός δήμος. Δήμαρχε θάταν καλύτερα να μοιράζεις κωλόχαρτα, μάσκες, γάντια, αντισηπτικά κι απο ενα ... τρίγωνο πανοράματος

Γλαστράκια με ανοιξιάτικα λουλούδια και το μήνυμα “Μένουμε σπίτι” μοιράστηκαν σήμερα σε εισόδους πολυκατοικιών, σε όλη την πόλη, από τη δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν οι δημότες για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λαμβάνουν για τον κορονοϊό...

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, μοιράστηκαν στα δημοτικά διαμερίσματα από τα φυτώρια του δήμου πέντε χιλιάδες γλαστράκια, μεταφέροντας το μήνυμα στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις, έχοντας παράλληλα κάτι για να απασχοληθούν.
“Ολοι μας ζητάμε από τον κόσμο να μείνει σπίτι του. Είναι σημαντικό να νιώθει ότι μπορεί να κάνει κάτι δημιουργικό και ευχάριστο εντός της οικίας και παράλληλα να νιώθει ότι ο δήμος είναι δίπλα του”, δήλωσε ο κ. Ζέρβας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι δίνουν τη “μάχη” αυτές τις ημέρες- γιατρούς, νοσηλευτές, υπαλλήλους του δήμου κ.ά.
“Θέλω να πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα δείξουν την ωριμότητα και παρά τον καλό καιρό, δεν θα βγουν έξω”, πρόσθεσε ο δήμαρχος.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive