Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Παιδί μου Κυριάκο, ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ;;;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι και μιμίδιο, κείμενο που λέει "ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.. ΚΑΙ AN ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ.."

8 σχόλια:

  1. Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΑΒΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ... ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΝΑΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. · → διαβαστε και το παρακατω για να τραβατε τα μαλλια σας,
    καταλαβατε μπουκαρες παρανομα στην ελλαδα και εισαι εγκυος ή βρισκεσαι σε κατασταη λοχειας δεν μπορεις να απελαθεις και κατα πασα πιθανοτητα θα επιβραβευτεις και με ασυλο,
    υποτιθεται φευγεις απο τον πολεμο να ξεφυγεις και εσυ μενεις εγκυος,
    συμφωνα με γυναικολογους στη λεσβο πολλες μενουν εγκυες προκειμενου να μην απελαθουν και να παρουν πιο ευκολα ασυλο καθως υπαρχον ειδικες διαταξεις γι'αυτες τις περιπτωσεις,
    η συγκεκριμενη αν ειχε νομιμοποιηθει τουλαχιστον απο το 2012 θα μπορουσε να διεκδικησει και το επιδομα γεννας(το επιδομα παιδιου μετα απο 5 χρονια)
    ολες αυτε οι οικογενειες εχουν ηδη απο 2-3παιδια και ανω η καθεμια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοφηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας

    διαβαστε και το παρακατω για να τραβατε τα μαλλια σας,
    αυτος εδω ο τοπος εβγαζε παντα τους μεγαλυτερους εφιαλτες και ελληνοφωνους γραικυλους,ΜΚΟ καταντησε και η ελληνικη δικαιοσυνη για να καταλαβατε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε και τι γελοια δικαιοσυνη εχουμε,
    η παρακατω αποφαση θα εχει ως αποτελεσμα να προσελκυουμε συνεχως εγκυες γυναικες(και οχι μονο)και στην ουσια θα γινουμε(αν δεν εχουμε γινει ηδη) ο υπ'αριθμον πρωτος προορισμος και πολος ελξης για αιτουντες ασυλου ολου του κοσμου οταν μαλιστα το ποσοστο απορριψης ασυλου στην πατριδα μας ειναι ανυπαρκτο,τα αποτελεσματα θα ειναι τραγικα:

    ΣτΕ: "Νόμιμη" για λόγους δημοσίου συμφέροντος η αναστολή καταγραφής αιτημάτων ασύλου...Προσωρινή προστασία μη απέλασης σε 2 εγκυμονούσες Αφγανές....ΣτΕ: Δικαίωσε 3 Αφγανές με 8 παιδιά οι οποίες ζήτησαν να μην εφαρμοστεί η αναστολή αποδοχής αιτήσεων ασύλου

    https://www.capital.gr/epikairotita/3442220/ste-nomimi-gia-logous-dimosiou-sumferontos-i-anastoli-katagrafis-aitimaton-asulou
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/863591_ste-dikaiose-3-afganes-me-8-paidia-oi-opoies-zitisan-na-min

    ''...Για το δεύτερο σκέλος όμως, της επιστροφής αιτούντων άσυλο που αποδεδειγμένα ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, έκρινε τη μη επιστροφή στην πατρίδα τους των 2 εκ των 3 γυναικών από το Αφγανιστάν καθώς ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
    Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει 3 Αφγανές οι οποίες έχουν συνολικά 8 ανήλικα παιδιά, η ηλικία των οποίων είναι από ολίγων μηνών έως και 15 ετών, ενώ μια εξ αυτών είναι έγκυος. Η υπόθεση έχει εισαχθεί στην μείζονα Ολομέλεια του ΣτΕ και θα συζητηθεί την 18η Σεπτεμβρίου 2020.Ο κ. Ράντος, έκανε δεκτό το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής για δύο από τις τρεις Αφγανές (μαζί με τα παιδιά τους), ενώ απέρριψε ως προς την τρίτη.
    ο κ. Ράντος διέταξε -ως κατάλληλο προσωρινό μέτρο- να απέχει η διοίκηση από την αναγκαστική επιστροφή στη χώρα από την οποία προήλθαν, τόσο της εγκυμονούσας Αφγανής, όσο και δεύτερης η οποία είναι σε κατάσταση λοχείας, μαζί με τα παιδιά τους, καθώς οι δύο αυτές γυναίκες "αποδεδειγμένα εμπίπτουν στην κατηγορία των κατά νόμο ευάλωτων προσώπων".
    ...Διατάσσει, ως κατάλληλο προσωρινό μέτρο, να απόσχει η Διοίκηση από την εξαναγκασμένη επιστροφή των 2ης και 3ης εκ των αιτουσών που αποδεδειγμένα εμπίπτουν στην κατηγορία των κατά νόμο ευάλωτων προσώπων (εγκυμονούσα, τελούσα σε κατάσταση λοχείας). ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑΣ: Μείωση στις ανθρωποκτονίες, ληστείες και κλοπές οχημάτων το 2019...Aύξηση σημειώνουν οι κλοπές - διαρρήξεις.

    https://www.capital.gr/epikairotita/3442357/elas-meiosi-stis-anthropoktonies-listeies-kai-klopes-oximaton-to-2019 (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''Παράτυπη μετανάστευση
    Το 2019 καταγράφηκε αυξημένος αριθμός μεταναστευτικών - προσφυγικών ροών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά 123.710 αλλοδαποί για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, από τις αστυνομικές και λιμενικές Αρχές. Σημειώνεται ότι το 2018 είχαν συλληφθεί 93.367 αλλοδαποί, με αποτέλεσμα να καταγράφεται ποσοστό αύξησης πάνω από 32,5%. ''

    Την πλήρη διαχείριση του προγράμματος "ESTIA ΙΙ" αναλαμβάνει το υπ. Μετανάστευσης

    https://www.capital.gr/epikairotita/3441964/tin-pliri-diaxeirisi-tou-programmatos-estia-ii-analambanei-to-up-metanasteusis (· →αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το διαγραμμα,αποκτουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ προκειμενου απο τη μια να αποκτησουν δικαιωμα εργασιας προς αντικατασταση του εγχωριου εργατικου δυναμικου και απο την αλλη να παιρνουν και απολαμβανουν ολων των ειδων τα επιδοματα,το κοινωνικο μερισμα,κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης κλπ...να εκμεταλλευονται και απολαμβανουν ΔΩΡΕΑΝ τις διαφορες κοινωνικες παροχες και επιδοματα και βοηθηματα χωρις να πληρωνουν φορους και εισφορες στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου κοροιδου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάββατο 28/3/2020 Αθήνα. Όλοι οι Έλληνες μέσα σε καραντίνα και η Αθήνα έγινε "τσιφλίκι" των λαθραίων μεταναστών που κυκλοφορούν ανενόχλητοι. Η αστυνομία δεν υπάρχει για αυτούς? Τι συμβαίνει στην Χώρα μας, αντικατάσταση πληθυσμού από Μητσοτάκη και την πληρωμένη κυβέρνηση των αλλότριων?

    https://www.facebook.com/watch/?v=147054933350598

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000
    Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρόοδος» της Ρόδου αναφέρει και τα εξής: «Το κόμμα της επετηρίδας έφτασε στο τέλος της. Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές ήταν ένα μήνυμα ανανέωσης και αλλαγής. Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στα ιστορικά και παραδοσιακά του στελέχη. Σε όλους μας έχει δώσει ευκαιρίες, ρόλους, αξιώματα, δυνατότητες να αποδείξουμε τι αξίζουμε και οι πολίτες μας κρίνουν καθημερινά. Είναι η ώρα να βγουν μπροστά νέες δυνάμεις, νέα πρόσωπα, άφθαρτα, δυναμικά, με κέφι να προσφέρουν στην παράταξη και στον τόπο. Το ΠΑΣΟΚ δεν χρωστά πια τίποτε σε κανένα μας. Αντίθετα, του χρωστάμε όλοι κυριολεκτικά αυτό που είμαστε. Όσοι εξάντλησαν τις δυνατότητές τους, ας κάτσουν στην άκρη».
    Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μ. Γιλμάζ με ολιγομελή παρέα φθάνει το πρωί στην Κω. Επισκέπτονται την πόλη και τους αρχαιολογικούς χώρους και το βράδυ αναχωρούν για την Τουρκία(Αλικαρνασσό).
    Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Τις ημέρες αυτές πριν από τον 15Αύγουστο, εορτή της Κοιμήσεως Της Θεοτόκου και περίοδο κατανύξεως και βιώσεως της βαθύτητας πνευματικότητας της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, προβάλλονται από τα ΜΜΕ δηλώσεις και αντιδηλώσεις πολιτικών και εκκλησιαστικών παραγόντων του τόπου. Που γίνονται αιτία να πληγώνονται ψυχές, Οι ύβρεις, οι συκοφαντίες και οι αυθαίρετοι λόγοι που μέσω του Τύπου ανταλλάσσονται, είναι όχι μόνον εκτός κλίματος της περιόδου αυτής, αλλά και εκτός του πνεύματος της Εκκλησίας μας. Κάνω έκκληση θερμή προς κάθε κατεύθυνση να σεβαστούμε το μήνυμα της εορτής του 15Αυγουστου και να δείξουμε αγάπη ο ένας προς τον άλλο. Η διαφωνία σε ένα ζήτημα ζωής δεν πρέπει να μας οδηγούν να χάνουμε τον ανθρωπισμό μας. Έτσι θα αντιμετωπιστεί καλύτερα και η υπάρχουσα κρίση στις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 διεθνή
    Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ε. Μπαράκ σε δηλώσεις του αναφέρει τα εξής: «Δεν έχω ακούσει να γίνεται λόγος για σύγκληση συνόδου κορυφής και έχω αμφιβολίες για το εάν οι συνθήκες είναι ώριμες για μια τέτοια συνάντηση».
    Μεταφέρονται στο Βελιγράδι οι 2 Βρετανοί και 2 Καναδοί που είχαν συλληφθεί πρόσφατα από τις γιουγκοσλαβικές αρχές κοντά στα σύνορα μεταξύ Μαυροβουνίου και Κοσσυφοπεδίου(Κοσσόβου). Γράφεται ότι η στρατιωτική εισαγγελία του Βελιγραδίου διέταξε τη διεξαγωγή ανακρίσεων εις βάρος των συλληφθέντων (οι 4 κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών).
    Το Ανώτατο Δικαστήριο της Χιλής, με ψήφους 14 υπέρ και 6 κατά επικυρώνει την απόφαση του Εφετείου του Σαντιάγο για την άρση της ασυλίας του πρώην δικτάτορα της χώρας Α. Πινοσέτ (ανοίγει έτσι ο δρόμος για την παραπομπή του Α. Πινοσέτ στη δικαιοσύνη – μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί εις βάρος του 157 αγωγές από συγγενείς των θυμάτων του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000
    Πτώση κατά 1,5% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών στο χρηματιστήριο των Αθηνών, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 3.720,49 μονάδες.
    Γράφεται ότι σε δηλώσεις που έκανε στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός της «ΠΓΔΜ» Λ. Γκεοργιέφσκι εξέφρασε την ελπίδα ότι το θέμα της ονομασίας της χώρας του θα λυθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ή μέχρι τις αρχές του ερχόμενου(ο Γκεοργιέφσκι βρίσκεται στην Κέρκυρα για διακοπές).
    Γίνεται γνωστό ότι ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου Νικόλαος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος αντάλλαξαν επιστολές για το θέμα της αναγραφής ή μη του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες(οι δύο εκκλησιαστικοί ηγέτες στις επιστολές τους υποστηρίζουν αντίθετες απόψεις).
    ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 διεθνή
    Συμπληρώνονται 55 χρόνια από τον πυρηνικό βομβαρδισμό (09/08/1945)της ιαπωνικής πόλης Ναγκασάκι από αμερικανικό αεροπλάνο. Στην επιμνημόσυνη τελετή που γίνεται στην πόλη παραβρίσκεται και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Γ. Μόρι(υπολογίζεται ότι από το βομβαρδισμό έχασαν τη ζωή τους περίπου 73.800 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα περίπου 75.000 άτομα).
    Γράφεται ότι ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας Α. Γες σε κείμενό του, αναφερόμενος στο Αιγαίο, παρατηρεί μεταξύ των άλλων ότι: «Υπάρχουν πολλά νησιά που βρίσκονται κοντά στην ηπειρωτική Τουρκία των οποίων το καθεστώς δεν έχει διευκρινιστεί, μετατρέποντας το πρόβλημα του Αιγαίου σε μια από τις σημαντικότερες τρέχουσες ή πιθανές εστίες σύγκρουσης στις θάλασσες του κόσμου».
    Με αφορμή τη χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια στο Κέντρο της Μόσχας ο Ρώσος πρόεδρος Βλ. Πούτιν δηλώνει: «Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών, επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Πρέπει να πω ότι είναι λάθος να καταλήγουμε σε βιαστικό συμπέρασμα και να αναζητούμε εθνικιστικές διασυνδέσεις, ένα τσετσένικο σύνδεσμο σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο έγκλημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΜΕ
    ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ
    ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝ ΕΤΕΙ 202Ο ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΣ ΤΟΥ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟΥ
    ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ
    ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
    ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ
    ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ
    ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ
    1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 ΕΟΚΑ ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΕΝΩΣΙΣ
    ΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ
    ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ
    ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ
    ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΡΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive