Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΚΑΙ οι ναρκέμποροι "δουλεύουν" κανονικά. Κέρκυρα: Συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης

Αποτέλεσμα εικόνας για διακίνηση ηρωίνηςΟι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Για διακίνηση ηρωίνης στο νησί συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, ένας άνδρας και μία γυναίκα από την Κέρκυρα...

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Λευκίμμης, κατά την διάρκεια στοχευμένης αστυνομικής έρευνας, όπου διαπιστώθηκε να έχουν στην κατοχή τους ποσότητα ηρωίνης βάρους (75) γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης που πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του ενός συλληφθέντος, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive