Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΕΣΥ Ελληνάκο στο ΚΛΟΥΒΙ σου. ΔΕΚΑΔΕΣ λαθρομετανάστες ΓΛΕΝΤΑΝΕ σε παιδικό πάρτι στο ΚΥΤ της Χίου (βίντεο)

Την ώρα που όλη η χώρα βρίσκεται εν μέσω πανδημίας με την πολιτεία να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού και εκατομμύρια πολίτες να έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών στην ΒΙ.ΑΣ της Χίου, οι λαθρομετανάστες οργάνωσαν παιδικό πάρτι με γλέντια και χορούς!...

Όπως φαίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το lawandorder.gr, δεκάδες παιδιά και οι γονείς τους συνωστίζονται γύρω από έναν κλόουν που δίνει την δική του παράσταση ακριβώς στην είσοδο του χώρου.
ΚΥΤ χιος
Η εικόνα θα ήταν ιδανική για τους συμμετέχοντες αν η χώρα δεν βρισκόταν σε ύψιστη επιφυλακή για λόγω του κορονοϊου σε μια χρονική στιγμή που όλοι τονίζουν την αναγκαιότητα να μην ξεφύγει ο ιός και «μπουκώσει» το σύστημα υγείας και οι εντατικές.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.
Πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive