Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο ΟΑΚΑ για βόλτα ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του και έναν... σκύλο (Εικόνες)

tsipras-3-303Τον πρώην πρωθυπουργό άθεο Αλέξη Τσίπρα «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός το απόγευμα της Δευτέρας, να κάνει την βόλτα του στο ΟΑΚΑ παρέα με τη αστεφάνωτη συντρόφισσά του, έναν από τους δύο αβάπτιστους γιούς του αλλά και έναν σκύλο που για πρώτη φορά εμφανίζει -τον .... νοίκιασε;- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ .Φορώντας αθλητικά ρούχα και συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς, φαινόταν χαλαρός ενώ χάζευε -πως κι έτσι;;;- αρκετές φορές στο κινητό του τηλέφωνο. ...
tsipras-99-303
Η αστεφάνωτη συντροφόφισσα του Περιστέρα νιώθοντας την ανεμελιά της φύσης, ξανάγινε παιδί και δοκίμασε τις ικανότητες στο ποδήλατο του γιου της όταν εκείνος το άφησε.  
tsipras-1-303
Λογικά -λέμε εμείς τώρα- η Περιστέρα... του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε με το κινητό της τηλέφωνο τον αριθμό 6 στο 13033 έτσι ώστε να είναι δικαιολογημένα εκτός σπιτιού συνοδεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα που δεν έχει σχετική  υποχρέωση. Υπενθυμίζεται ότι το 6 είναι για τη σωματική άσκηση και για τα κατοικίδια ζώα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive