Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ντε και καλά να "βαφτίσουν" νεκρό -χρονίως πάσχοντα- ότι πήγε απο τον ιό. Τραγικό! 73χρονος παραμένει άθαφτος για 8 ημέρες – Αγωνία στην οικογένεια. ΒΙΝΤΕΟ

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες για μία οικογένεια από την Κέρκυρα, η οποία περιμένει να γίνει η ταφή του συγγενικού της προσώπου που έφυγε προσφάτως από την ζωή, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Ο 73χρονος, σύμφωνα με τις δηλώσεις της κόρης του στο Corfutv κ. Τόμπρου, εξέπνευσε την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του και αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας....
Με αφορμή και τα αναπνευστικά του προβλήματα ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας κ. Αϊβατίδης ήθελε στο πλαίσιο της νεκροψίας να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και για κορονοϊό, όπως δήλωσε η κ. Τόμπρου. Ωστόσο έχει κολλήσει, σύμφωνα με την ίδια, σε μια απίστευτη γραφειοκρατική διαδικασία με αποτέλεσμα η σορός να παραμένει σε ψυγείο γραφείου τελετών αρκετές ημέρες, καθώς θα πρέπει να υπάρξει και ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον Ιατροδικαστή αλλά και το τεστ ανίχνευσης του ιού.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Κέρκυρας Ιωάννη Αϊβατίδη, θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, καθώς παρά τα έγγραφα που έχει υποβάλλει αρμοδίως, δεν του δίνεται η άδεια να προχωρήσει σε νεκροψία 73χρονου που απεβίωσε προ ημερών.
Η μηνυτήρια αναφορά κατατίθεται καθώς ο Ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να προβεί στις επιβεβλημένες ενέργειες άσκησης των καθηκόντων του όπως προκύπτουν από την παραγγελία των αρμόδιων Αστυνομικών Αρχών.
Δείτε την τοποθέτηση της κ. Τόμπρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive