Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΑΥΤΟΙ κάτι ΞΕΡΟΥΝ. Η Ελβετία αναβάλλει απεριόριστα 5G λόγω πιθανών ζημιών στην υγεία

Ιαπωνικές επιστήμονες σημειώνουν ότι η ποιότητα WiFi μπορεί να βλάψει το σπέρμα: «τεράστιες επιπτώσεις στη γονιμότητα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων τις επόμενες δεκαετίες». Η Ελβετία, η οποία είναι στην πρώτη γραμμή της εισαγωγής του αμφισβητούμενου 5G, έχει αναστείλει την επεκτασιμότητα των νέων κινητών συχνοτήτων επ ‘αόριστον....
Ο λόγος είναι η συμβουλή του Ελβετικού Ιατρικού Συλλόγου FMH να είναι πολύ προσεκτικός με 5G προς το παρόν, επειδή υπάρχουν πολλές αναπάντητες ερωτήσεις σχετικά με την πιθανή βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα και την ανάπτυξη του καρκίνου. Οι Κάτω Χώρες θέλουν να ενεργοποιήσουν τις πρώτες κεραίες 5G το Σεπτέμβριο του 2022, όπως συνηθίζεται τώρα στη «δημοκρατική» χώρα μας χωρίς συμμετοχή του κοινού. Οι συχνότητες για αυτό πρέπει να δημοπρατηθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ. Η εγγραφή στο Δημόσιο Δημόσιο Ομολογιακό Δίκαιο για μια κοινή δήλωση ευθύνης εξακολουθεί να είναι δυνατή παρά τις προηγούμενες προθεσμίες.
Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών και τα κύρια μέσα ενημέρωσης, δεν έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επίσημες μελέτες των 5G, με εξαίρεση τους ανεξάρτητους επιστήμονες. Η εισαγωγή των αμφιλεγόμενων πολύ υψηλών συχνοτήτων EM συνεπάγεται επομένως ένα γιγαντιαίο πείραμα με τη δημόσια υγεία.
«Ο τεράστιος αντίκτυπος του WiFi στη γονιμότητα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων»
Ένας πολύ μεγάλος αριθμός μελετών έχει δείξει ότι το WiFi που είναι εδώ και πολύ καιρό μπορεί επίσης να προκαλέσει ένα ευρύ φάσμα παραπόνων και προβλημάτων υγείας. Για παράδειγμα, το περασμένο έτος, ιαπωνικοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το WiFi μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του σπέρματος, ειδικά με παρατεταμένη έκθεση (2).
Οι ερευνητές πήραν σπέρμα από 51 άνδρες που είχαν υπογράψει για τεχνητή σπερματέγχυση με τους συνεργάτες τους. Τα δείγματα εξετάστηκαν με τρεις τρόπους: χωρίς έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (EM), προστατευόμενη έκθεση και συνολική (μη προστατευμένη) έκθεση, όπως κοντά σε δρομολογητή ή smartphone στα εσώρουχά σας. Μετά από μόλις 2 ώρες, το σπέρμα που εκτέθηκε πλήρως σε EM είχε επιδεινωθεί πολύ ταχύτερα από τα άλλα δείγματα, αποτέλεσμα που ήταν ακόμη πιο εμφανές μετά από 24 ώρες.
«Με βάση τα αποτελέσματα της τρέχουσας μελέτης, μπορεί να υποτεθεί σαφώς ότι όσο μεγαλύτερη είναι η έκθεση, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος πιθανών αρνητικών επιπτώσεων», εξήγησε ο επιστήμονας Nakata. «Με μακροχρόνια έκθεση, δεν εννοώ μόνο ημέρες, εβδομάδες ή μήνες, αλλά χρόνια. Έτσι, τις επόμενες δεκαετίες, ο αντίκτυπος στη γονιμότητα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων μπορεί να είναι τεράστιος. «
Οι Ελβετοί δεν χρησιμοποιούν ακόμα νέους πύργους 5G
Επειδή σύμφωνα με διάφορες μελέτες, το 5G είναι πολύ πιο ισχυρό από το WifI και μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο ανθρώπινο σώμα, οι πιθανές βλαβερές συνέπειες θα είναι πολλές φορές πιο σοβαρές από ό, τι με το WiFi. Προκάλεσε την ελβετική περιβαλλοντική υπηρεσία Bafu να ζητήσει από τις καντονικές αρχές να μην χρησιμοποιήσουν ακόμη τους νέους πύργους 5G. Όπως ειπώθηκε, αυτό συνέβη με τη συμβουλή του προαναφερθέντος ΥΠΑ. Οι Ελβετοί αρχικά θέλουν να μάθουν περισσότερα για την πιθανή ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η 5G.
Ο EMF Scientist Appeal εναντίον 5G υπέγραψε περισσότεροι από 230 επιστήμονες
«Σύμφωνα με δημοσιευμένες μελέτες που έχουν αναθεωρηθεί από επιστήμονες, η Ομάδα Επιστημόνων-Αιτήσεων του EMF συμπεραίνει ότι το 5G μπορεί να προκαλέσει αυξημένο κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως ο καρκίνος, οι νευρολογικές διαταραχές, η μειωμένη γονιμότητα και ακόμη και η βλάβη του DNA» site της Εθνικής Ένωσης Δημόσιων Υποθέσεων.
Συνεπώς, οι επιστήμονες ανησυχούν επίσης: περισσότεροι από 230 βιολογικοί και ιατρικοί εμπειρογνώμονες υπέγραψαν την προσφυγή επιστημόνων EMF. Παρά τις προηγούμενες προθεσμίες, μπορείτε ακόμα να υπογράψετε ένα περιορισμένο ποσό για τη δράση ευθύνης του Bond , η οποία έχει ως στόχο να αναβληθεί και η 5G στην Ολλανδία, έως ότου διεξαχθούν διεξοδικές ανεξάρτητες έρευνες για τις συνέπειες για την υγεία μας.
5G και κορώνα;
Αξιοσημείωτο: στο Wuhan, το επίκεντρο της έκρηξης με το επικίνδυνο Covid-19 coronavirus, είχε μόλις ενεργοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο 5G. Το αν τα δύο αυτά πράγματα έχουν να κάνουν ο ένας με τον άλλο, ήταν μόνο τροφή για θεωρίες κερδοσκοπίας και συνωμοσίας.

7 σχόλια:

  1. Η "πηγή" σύνδεσμος του πρωτότυπου δημοσιεύματος ποιά είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι δεν βλέπω ούτε πηγή , ούτε υπογραφή ..

      εν τω μεταξύ έβαλε στο ίδιο καζάνι το wifi με το 5g.. μετά από αυτό μου ήρθε να γελάσω ..

      Διαγραφή
    2. tO ιδιο πράγμα είναι το 4g και to 5g το δεύτερο είναι πολύ πιο δυνατό

      Διαγραφή
  2. Το κείμενο θα ήταν αποδεκτό και αξιόπιστο μόνα αν είχε πηγές και υπογραφή συγγραφέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ....ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ....ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλτε λίγο το μυαλό να σκεφτεί πριν γράψετε κάτι , από πλευράς συχνότητας και ακτινοβολίας το 5g με το WiFi δεν έχουν καμία σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 5G έχει πολλή υψηλή συχνότητα και ως εκ τούτου λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και μικρότερες εκπομπές από το 4G. Τα άλλα είναι για ανίδεους. Δεν θα κάνει κακό στην υγεία και μπουρμπούτσελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive