Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ισλανδοί επιστήμονες βρίσκουν 40 μεταλλάξεις του μαλακοϊού


Έκρηξη Corona στις Κάτω Χώρες: +1172 έως 8603 περιπτώσεις και +112 έως 546 θάνατοι - Πολλαπλοί τύποι κορώνας στην Ευρώπη, οι Κάτω Χώρες έχουν σαφώς τη χειρότερη (ιταλική) παραλλαγή - «Ο εξασθενημένος ιός θα διαρκέσει λίγα χρόνια»...

Στην Ισλανδία (365.000 κάτοικοι), περίπου 10.000 άνθρωποι έχουν δοκιμαστεί για κορώνα. Μέχρι σήμερα, 802 άτομα έχουν μολυνθεί και δύο ασθενείς έχουν πεθάνει. Κυβερνητικοί επιστήμονες στο νησί βρήκαν έως και 40 μεταλλάξεις του ιού, πράγμα που μπορεί να εξηγήσει ότι σε μια χώρα ή περιοχή πληγώνονται σχεδόν αποκλειστικά οι ηλικιωμένοι, αλλά στο Πακιστάν, κυρίως νέοι ηλικίας μεταξύ 21 και 30 (2). Εάν το corona μπορεί πράγματι να μεταλλαχθεί τόσο γρήγορα, το μέλλον φαίνεται εξαιρετικά αβέβαιο και είναι αδύνατο να προβλέψουμε αν ο ιός έχει εξαφανιστεί αυτό το καλοκαίρι ή έχει προκαλέσει τεράστιους αριθμούς θυμάτων παγκοσμίως.
Περίπου 5.000 Ισλανδοί χωρίς συμπτώματα συμφώνησαν σε μια δοκιμή κορώνας. 48 άτομα, λιγότερο από 1%, βρέθηκαν να έχουν μολυνθεί. Ο ιός στην Ισλανδία "εισήχθη" από την Αυστρία, ανακάλυψαν κυβερνητικοί επιστήμονες από τη βιοφαρμακευτική εταιρεία deCODE Genetics.
Ωστόσο, οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί στην Ιταλία φαίνεται να έχουν διαφορετικό τύπο. Στη συνέχεια, υπάρχει μια τρίτη παραλλαγή, η οποία έχει βρεθεί σε ανθρώπους που έχουν μολυνθεί στην Αγγλία. Επτά από αυτούς παρακολούθησαν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι εκεί. " Ένα άτομο είχε ακόμη δύο παραλλαγές του κορώνα στο σώμα τους.
40 παραλλαγές σε 3 ομάδες. ο εξασθενημένος ιός 'παίρνει μερικά χρόνια'
Η ισλανδική έρευνα δεν έχει ακόμη διερευνηθεί και επιβεβαιωθεί (αξιολογηθεί από ομότιμους) από άλλους επιστήμονες. Ο Allan Randrup Thomsen, ένας ντόπιος ιολόγος από το Τμήμα Ανοσολογίας και Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, πιστεύει ότι τα συμπεράσματα των Ισλανδών συναδέλφων του είναι «λογικά».
«Είναι ενδιαφέρον ότι 40 συγκεκριμένες παραλλαγές εμπίπτουν σε τρεις ομάδες, οι οποίες μπορούν να αναχθούν σε συγκεκριμένες πηγές μόλυνσης (στην Ιταλία, την Αυστρία και την Αγγλία) . Ο κορωναϊός είναι γνωστό ότι μεταλλάσσεται αρκετά βίαια, όπως αναφέρουν επίσης οι αναφορές από την Κίνα. Με αυτό εννοεί τις παλαιότερες κινεζικές μελέτες που αποκάλυψαν τουλάχιστον δύο τύπους κορώνας, μια επιθετική έκδοση και μια λιγότερο επιβλαβή εκδοχή.
Δρ. Ο Derke Gatherer, ειδικός της μολυσματικής νόσου στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ, πιστεύει ότι ο νέος ιός μπορεί να γίνει ακόμα πιο μεταδοτικός, αλλά οι παραλλαγές που προκαλούν τα χειρότερα συμπτώματα μπορεί να εξαφανιστούν. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία μπορεί να "πάρει μερικά χρόνια".
Οι Κάτω Χώρες έχουν τη χειρότερη ιταλική παραλλαγή, μεγαλύτερη έκρηξη κορώνας σε μια μέρα
Οι Κάτω Χώρες, με τη μεγαλύτερη έκρηξη των κορώνων σε μια ημέρα (+1172 περιπτώσεις σε 8603, + 112 θανάτους σε 546), φαίνεται να έχουν λάβει την κακή "ιταλική" έκδοση του corona, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ανοικτή για όσο το δυνατόν περισσότερο από τα σύνορα από την κυβέρνηση, η οποία επέτρεψε την παράτυπη δράση εκατοντάδων σπουδαστών. Μόλις έκαναν διακοπές για σκι στη Βόρεια Ιταλία, ενώ η εστία ήταν ήδη σε εξέλιξη. (Το ίδιο παράφορο: οι φοιτητές αυτοί δεν μπηκαν σε καραντίνα μετά την επιστροφή τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive