Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΟΥΤΕ χημικά, ΟΥΤΕ ξύλο. ΟΥΤΕ καν νεράκι. ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΕΜΒΕΛΕΙΑ 3,2 ΧΛΜ.! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητεςΣυστήματα LRAD (Long Range Akoustic Device) Ακουστική Συσκευή Μεγάλης Εμβέλειας ελληνιστί. Μη θανατηφόρα μέθοδος απώθησης επιτιθέμενου ή διαδηλωτή. Η εμβέλειά του φτάνει πλέον των 3,2 χιλιομέτρων. Χρησιμοποιείται και από εταιρείες Maritime Security κατά πειρατών. Ούτε επικίνδυνα για ανθρώπους push back, ούτε ανοιχτά σύνορα. Ο καλύτερος τρόπος να μειωθούν οι μεταναστευτικές ροες....
Στέλνουν ηχητικά κύματα που από μακριά ενοχλούν απλώς τα αυτιά. Όσο πλησιάζει ο "εχθρός" η ενόχληση γινεται πόνος που καταντάει ανυπόφορος. Η υποχώρηση είναι η μόνη λύση. Στήστε πυκνό δίκτυο στα νησιά και εφαρμόστε ένα σύστημα σε κάθε σκάφος του Λιμενικού. Έτσι προστατεύεις και τα σύνορα σου αλλά και τις ζωές αθώων θυμάτων του τουρκικού δουλεμπορίου. Ρωτήστε όλους όσους δουλεύουν στο πεδίο σε "δύσκολες" θάλασσες, θα σας πουν . Καλή λύση κ. Μητσοτάκη! Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις! Οι ωτοασπίδες δεν ωφελούν, εάν τις φορά ο εχθρός! Είναι ανυπόφορος ο θόρυβος που δημιουργεί! Δείτε τα βίντεο! Και στην πράξη εναντίον διαδηλωτών π.χ αναρχικών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive