Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 Η 13η ΠτΔ. ΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ & ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ Η ΟΡΚΩΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατερίνας Σακελλαροπούλου με ρωσοΣε αυστηρά μέτρα προστασίας εν όψει του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού προχωρά άμεσα η Βουλή. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, μεταξύ των μέτρων με υψηλό συμβολισμό, είναι και ο περιορισμός των προσκεκλημένων στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου την Παρασκευή 13 Μαρτίου....
Ο αριθμός των προσκλήσεων θα περιοριστεί κατά το ένα δέκατο, δηλαδή περίπου στα εκατό άτομα, ενώ θα υπάρξουν συστάσεις να αποφευχθούν χειραψίες, φιλιά κ.λπ.
Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Βουλής ειδικά για την ορκωμοσία της ΠτΔ , το μέτρο είναι επιβεβλημένο και ως μήνυμα στην κοινωνία, από την στιγμή που η Βουλή θα έδινε μια εικόνα ασφυκτικά γεμάτου με κόσμο κτίριο. “”Θα ήταν διπλό λάθος”, είπε χαρακτηριστικά “και για λόγους αυτοπροστασίας, αλλά και ως μήνυμα στην κοινωνία”. Ενώ συμπλήρωσε χαριτολογώντας ότι “αντί να κάνουμε γάμο στη Μητρόπολη θα κάνουμε σε ξωκλήσι”.
Η απόφαση για την ορκωμοσία της κ. Σακελλαροπούλου ελήφθη κατόπιν συνεννόησης της Βουλής με τους πολιτικούς Αρχηγούς, την κυβέρνηση, τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια αλλά και την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία ζήτησε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Εκτός από την ορκωμοσία της ΠτΔ, η Βουλή έχει ήδη μπει σε πορτοκαλί συναγερμό εξαιτίας του κορονοϊού, καθώς από την περασμένη εβδομάδα έχουν σταματήσει οι ομαδικές επισκέψεις σχολείων και ΚΑΠΗ στο κτήριο. “Η Βουλή είναι σε κατάσταση συναγερμού Νο1” είπε ο κ. Τασούλας ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα προληπτικά μέτρα. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν χειραψίες, είπε ότι “θα περιοριστούμε σε επινεύσεις”.
Στη Βουλή ήδη έχει διαμορφωθεί χώρος-ιατρείο έξω από το κτίριο ώστε να εξετάζονται εκεί τυχόν ύποπτα κρούσματα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί οι αριθμοί κάτι μού λένε.
    13/3 η 13η ΠτΔ = 13+3+13=29=11
    13+3+4(2020)+13=33
    Σημαδιακοί αριθμοί. Μήπως ο COVID 19, συν τοις άλλοις, είναι ΚΑΙ ανθρωποθυσία την Μεγάλη Τεσσαρακοστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive