Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Xαμός σε στριπτιτζάδικο: Ο στύλος καταπλάκωσε 75χρονη, ο χορευτής έσπασε το πόδι του (φώτο)

Απίστευτες σκηνές που μοιάζουν με σενάριο ταινίας εκτυλίχθηκαν σε στριπτιτζάδικο στο Λονδίνο. Ένας καλογυμνασμένος στρίπερ, ο 32χρονος Λιούις Ρίτσις έκανε το πρόγραμμά του στο στύλο, την ώρα που το γυναικείο κοινό απολάμβανε το σόου και του πέταγε χρήματα, ώσπου ξαφνικά… 
Ο στύλος 6 μέτρων τον οποίο κρατούσε αποκολλήθηκε από το ταβάνι και αυτός βρέθηκε φαρδύς πλατύς πάνω στις γυναίκες που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής.
Πέφτοντας στο κοινό έσπασε το πόδι του σε δυο σημεία. Ο δε στύλος έπεσε πάνω σε μια 75χρονη που ήταν εκεί για ένα μπάτσελορ πάρτι και την τραυμάτισε στο κεφάλι.
Ο τραυματισμός της πάντως δεν αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, ενώ μία από τις άλλες γυναίκες σχολίασε ότι: «Έμοιαζαν και οι δύο νεκροί».
Ο Ρίτσις από τη δική του πλευρά χρειάζεται ένα εξάμηνο για να επανέλθει στη δουλειά, ενώ το κλαμπ ανέστειλε τις παρατάσεις του μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive