Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Η Μαρέβα Μητσοτάκη "έντυσε" τη Victoria Bechkam για το εξώφυλλο της Vogue

Η Μαρέβα Μητσοτάκη  έντυσε  τη Victoria Bechkam για το εξώφυλλο της Vogue
Η διάσημη βρετανίδα σχεδιάστρια δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια των δημιουργιών της φίρμας ρούχων της συζύγου του έλληνα πρωθυπουργού. Η Victoria Beckham κοσμεί το ανοιξιάτικο εξώφυλλο της Vogue Greece και από χθες, οι φωτογραφίες της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου....
Πρώτη η ίδια η σχεδιάστρια μοιράστηκε τα νέα, αποκαλύποντας στη λεζάντα "πόσο απόλαυσε που φόρεσε αυτή τη δημιουργία της ελληνικής φίρμας Zeus & Dione για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου".
Ιδού και η εν λόγω πόζα, ενώ ας σημειώσουμε ότι η φίρμα για την οποία μίλησε η VB ανήκει κατά το ήμιση στη Μαρέβα Μητσοτάκη. Εικίνιη



Υπάρχει και ένα δεύτερο εξώφυλλο με τη VB ενώ περιμένουμε με αγωνία και τη συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας στη διευθύντρια της ελληνικής Vogue, Θάλεια Καραφυλλίδου. 

1 σχόλιο:

  1. Ο ελληνας ρε, δεν γλειφει προδοτων παπουτσια!

    χεστηκαμε για δαυτην !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive