Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Βύρωνας: Αμετανόητοι οι δράστες του ξυλοδαρμού σε σχολείο- Εβγαζαν selfie στο αστυνομικό τμήμα

Αποτέλεσμα εικόνας για μέσα σε σχολείο στο Βύρωνα
Κανένα ίχνος μεταμέλειας δεν φαίνεται να δείχνουν οι ανήλικοι δράστες του ξυλοδαρμού του 17χρονου μέσα σε σχολείο στο Βύρωνα, όπως φαίνεται από τη selfie που τράβηξε φίλος των τριών εκ των οκτώ προσαχθέντων, ενώ βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα....

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε αποκλειστικά το VyronasNews, νεαρός, ο οποίος είχε πάει για… συμπαράσταση στους φίλους του στο τμήμα, ανέβασε τη φωτογραφία σαν story στο Instagram , με τους τρεις προσαχθέντες στο βάθος, η οποία συνοδεύτηκε με την υβριστική φράση «Τ’ αδέρφια μου δεν μασάνε που@νες!».
Στον Βύρωνα πάντως έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να ανοίγουν στόματα, τα οποία αναφέρονται σε συμμορίες ανηλίκων με συγκεκριμένες ονομασίες, ακόμα και χαρακτηριστικά λογότυπα, οι οποίοι εκφοβίζουν καθημερινά μαθητές.
Στην χθεσινή συνέλευση γονέων του σχολείου παρέστη και η αδελφή του μαθητή, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού του. Φανερά σοκαρισμένη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βοηθήστε μας να λυθεί το πρόβλημα. Η διήμερη αποβολή δεν είναι η λύση. Πολύ πιθανόν, οι γονείς μου σήμερα να πήγαιναν στην κηδεία του αδερφού μου…».
Υπενθυμίζουμε ότι ο μαθητής ξυλοκοπήθηκε προσπαθώντας να υπερασπιστεί την αδερφή του, η οποία δεχόταν συχνό bullying.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive