Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Εγκέφαλος της Παρακρατικής Συμμορίας που έστησε τη Novartis αποδεικνύεται πως είναι ο Τσίπρας. Απαλάσεται λόγω βλακείας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΛΑΚΑΣ
Αδειάζει η κλεψύδρα της μεγαλύτερης επιχείρησης σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων που ακούει στο όνομα «Novartis»Τα τελευταία συνταρακτικά γεγονότα γύρω από την εξεταστική Επιτροπή και τους ανώνυμους μάρτυρες που ακόμη αναζητούνται...
για να καταθέσουν καταδεικνύουν το μέγεθος της πολιτικής σκευωρίας, ενώ ταυτόχρονα προκαλούν πολιτικό πανικό στις τάξεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση στην κοινή γνώμη, που παρακολουθεί εμβρόντητη να ξετυλίγεται το κουβάρι της λάσπης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντί να βοηθήσουν με τη στάση τους στην κατεύθυνση της αποκάλυψης της αλήθειας για μια υπόθεση που δηλητηρίασε το πολιτικό σύστημα, προσπάθησαν να ανοίξουν ομπρέλα προστασίας στους μάρτυρες-πρωταγωνιστές μιλώντας ακόμη και για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!
Η στάση αυτή συνιστά πρόκληση για τον ίδιο τον Κοινοβουλευτισμό ενώ πλήττει την προσπάθεια της αρμόδιας επιτροπής να ρίξει άπλετο φως και στην τελευταία πτυχή της υπόθεσης.
Η ευθύνη βαραίνει πρωτίστως στον ίδιο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που έσπευσε πάνω στην αγωνία του να καλύψει τα πρόσωπα που αρνούνται να βγάλουν τις κουκούλες και να αποκαλύψουν την αλήθεια.
Γιατί άραγε στον ΣΥΡΙΖΑ τηρούν αυτή την απαράδεκτη στάση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι πολιτικοί κύκλοι που εκτιμούν ότι η Κουμουνδούρου θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βάλει αναχώματα στη διαδικασία, καθώς πιθανές νέες αποκαλύψεις θα στείλουν στο καναβάτσο τους εμπνευστές της λάσπης και θα εκθέσουν μια ολόκληρη Παράταξη στα μάτια της κοινής γνώμης.
Η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης να φθάνει το επόμενο διάστημα στο κόκκινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive