Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Εμετικά ψεύδη του LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό… Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών , Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Εμετικά ψεύδη του LIFO-SOROS: Ο γάμος κάνει κακό... Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών , Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.333Προπαγάνδα από το LIFO-SOROS μέχρι να κάψουν κάθε κύτταρο λογικής που μπορεί να μας ξέμεινε. Oι υπηρέτες της Αυτοκρατορίας δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας . Ο γάμος κάνει κακό… και «Κανείς δεν αυτοκτόνησε λόγω χρεών» , «Δεν πείνασε κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια» . Το ότι οι φυλακές είναι γεμάτες από νέους που προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες , το ότι η εγκληματικότητα οργιάζει στις φαβέλες και στις φτωχογειτονιές παντού στον κόσμο όπου οι γάμοι δεν είναι πρώτη προτεραιότητα …
δεν χρειάζεται να το γνωρίζετε.
Αντιθέτως πρέπει να ξέρετε ότι οι αυτοκτονίες που προκάλεσαν οι εγκληματίες της Βουλής για να σώσουν τους ξένους τοκογλύφους … υπάγονται στις επιπτώσεις της κατάθλιψης … έτσι γενικά κι αόριστα…
Τα χιλιάδες συσσίτια της Εκκλησίας είναι για τους λαίμαργους …όχι για όσους πεινούν.
Αυτά λέει ο φωστήρας Γιωσαφάτ κι αναπαράγονται με θαυμαστή σοβαρότητα από τους πράκτορες του LIFO.
Συγκρίνει μάλιστα τις αυτοκτονίες της Σουηδίας … με αυτές της Ελλάδας … ο σοφός της Σιών.
Οι αυτοκτονίες ετησίως στην Ελλάδα προ κρίσης κυμαίνονταν στις 350-400 και πλέον κυμαίνονται στις 550-600. Είναι που γινόμαστε Σουηδία … με τους μισούς Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας.
Έτσι ξεπλένουν τα εγκλήματα των τοκογλύφων και των συνεργών τους στην πολιτική και τη δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive