Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν την "μετάλλαξη" που μοιάζει με τον ιό HIV, γεγονός που καθιστά τον κορωναϊό εξαιρετικά μεταδοτικό

https://i2.wp.com/www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/wuhan%20corona.jpg?resize=411%2C228&ssl=1

Ενώ οι καθιερωμένοι επιστήμονες συνεχίζουν να κάνουν ψυχική γυμναστική για να επιμένουν ότι ο νέος κοροναϊός δεν είναι τεχνητός, νέα έρευνα από επιστήμονες στην Κίνα και την Ευρώπη δείχνει ότι η νόσος συμβαίνει να έχει μια "μετάλλαξη τύπου HIV" να δεσμεύονται με ανθρώπινα κύτταρα - και.. σύμφωνα με το "Νότια Κίνα Morning Post" (SCMP) από το Χονγκ Κονγκ μέχρι 1000 φορές ισχυρότερη από τον ιό SARS.

https://i2.wp.com/www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/wuhan%20corona.jpg?resize=411%2C228&ssl=1Εικόνα: zerohedge.com
Θυμάστε ότι στα τέλη Ιανουαρίου μια ομάδα Ινδών επιστημόνων έγραψε σε ένα τώρα σκανδαλώδες άρθρο ότι ο κοροναϊός μπορεί να έχει γενετικώς κατασκευαστεί για να περιέχει τμήματα του γονιδιώματος του HIV; Αναφέραμε για αυτό - αναφέρθηκε επίσης ότι οι άνθρωποι στην Ταϊλάνδη αντιμετωπίζονται με φάρμακα για το HIV.
Έγραψαν: "Αυτή η εκπληκτική ομοιότητα των νέων ένθετων στην πρωτεΐνη spike του 2019 nCoV προς HIV-1 gp120 και Gag είναι απίθανο να είναι τυχαία", πράγμα που σημαίνει - ήταν απίθανο να έχει συμβεί φυσικά.
Ωστόσο, μια νέα έρευνα από μια ομάδα στο Πανεπιστήμιο Nankai που γράφει ότι το Covid-19 έχει μια «μετάλλαξη τύπου HIV» που του επιτρέπει να διεισδύσει γρήγορα στο ανθρώπινο σώμα με δέσμευση σε έναν υποδοχέα που ονομάζεται ACE2 σε μια κυτταρική μεμβράνη, τώρα επίσης να επισημάνουμε αυτό.
Το SCMP αναφέρει : "Άλλοι εξαιρετικά μεταδοτικοί ιοί, συμπεριλαμβανομένου του HIV και του Ebola, στοχεύουν σε ένα ένζυμο που ονομάζεται φουρίνη, το οποίο δρα ως ενεργοποιητής πρωτεΐνης στο ανθρώπινο σώμα. Πολλές πρωτεΐνες είναι αδρανείς ή αδρανείς όταν παράγονται και πρέπει να "κοπεί" σε ορισμένα σημεία για να ενεργοποιήσουν τις διάφορες λειτουργίες τους.
Κατά την εξέταση της αλληλουχίας του γονιδιώματος του νέου ιού corona, ο καθηγητής Ruan Jishou και η ομάδα του στο Πανεπιστήμιο Nankai στην Tianjin βρήκαν ένα τμήμα μεταλλαγμένων γονιδίων που δεν υπήρχαν στο Sars αλλά ήταν παρόμοια με αυτά του HIV και της Ebola ».
"Αυτό το εύρημα δείχνει ότι ο κοροναϊός 2019-nCoV θα μπορούσε να διαφέρει σημαντικά από τον Sars coronavirus από την άποψη της λοίμωξης" , λέει στο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive