Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Εντοπίστηκε η συνοδηγός της φονικής Corvette

Εντοπίστηκε η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στη μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/02) παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα. Η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται ότι εντόπισε τη συνοδηγό που επέβαινε στη μοιραία Chevrolet Corvette...
που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τις επόμενες ώρες θα κληθεί να δώσει κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.
Ελεύθερος ο οδηγός
Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης Corvette αφέθηκε ελεύθερος, αργά χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε τη μαύρη Corvette, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive