Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΡΩΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ;;;

3 σχόλια:

  1. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ 1.000000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΛΕΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να καταλαβετε που αποσκοπουν και τι προετοιμαζουν για την πατριδα μας,για να καταλαβετε που οδηγουν την πατριδα μας,καταστασεις αφελληνισμου και μετατροπη της ελλαδας σε ενα πολυφυλετικο χωρο και μορφωμα:

    Το προσφυγικό όνειρο στην Ελλάδα και το επίδομα ενοικίου

    https://www.protothema.gr/greece/article/978670/to-prosfugiko-oneiro-stin-ellada-kai-to-epidoma-enoikiou/

    Θεοδωρικάκος: Αυτονόητη η δυνατότητα απόκτησης ιθαγένειας στα 7 χρόνια και για τους πρόσφυγες

    https://www.capital.gr/epikairotita/3413491/theodorikakos-autonoiti-i-dunatotita-apoktisis-ithageneias-sta-7-xronia-kai-gia-tous-prosfuges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλοδαπός παράνομος μετανάστης καθώς παίρνει το μηνιαίο επίδομα: «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο» (βίντεο)...«Ευχαριστώ Σάμος! Τσάμπα λεφτά, τσάμπα! Ευχαριστώ πολύ Σάμο»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/817638_paranomos-metanastis-kathos-pairnei-miniaio-epidoma-tsampa (· →αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες)
    http://amfipolinews.blogspot.com/2019/11/blog-post_451.html

    ''Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες είναι άνεργοι και μεταναστεύουν, οι παράνομοι μετανάστες τη βγάζουν τσάμπα με μηνιαίο επίδομα.Μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν διστάζουν να κάνουν και... χιούμορ.Ένα video που δείχνει έναν αλλοδαπό να… λέει «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο» έχει γίνει ήδη viral.Ο αλλοδαπός που ζει σε επιχείρηση στο νησί, πηγαίνει σε ένα ΑΤΜ της Τράπεζας Eurobank, καθώς θέλησε δει αν έχουν κατατεθεί χρήματα.Τι συμβαίνει; Απλά οι μετανάστες που διαμένουν στον καταυλισμό της Σάμου, κάνουν ανάληψη το μηνιαίο επίδομα που λαμβάνουν από κρατικούς και ευρωπαϊκούς πόρους.Η εικόνα των μεταναστών στη τράπεζα, έκανε τον νεαρό να λέει ειρωνικά, «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο».
    https://twitter.com/john_wayne_gr/status/1190036329805090817?ref_src=

    Ένα video που δείχνει έναν αλλοδαπό να… λέει «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο» έχει γίνει ήδη viral.Ο αλλοδαπός που ζει και εργάζεται νόμιμα σε επιχείρηση στο νησί, πηγαίνει σε ένα ΑΤΜ της Τράπεζας Eurobank, καθώς θέλησε δει αν του έχουν κατατεθεί τα χρήματα από την εργασία του.Την ίδια ώρα όπως φαίνεται στο βίντεο, μετανάστες που διαμένουν στον καταυλισμό της Σάμου, κάνουν ανάληψη το μηνιαίο επίδομα που λαμβάνουν από κρατικούς και ευρωπαϊκούς πόρους.Η εικόνα των μεταναστών στη τράπεζα, έκανε τον νεαρό να λέει ειρωνικά, «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο».''

    ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ; ...Μετανάστες: Οδοιπορικό στα ΑΤΜ Μυτιλήνης (1 Φεβ 2020)

    https://ethnikismos.net/2020/02/02/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b9-%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%cf%85%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%cf%84/ (· →αξιζει να δειτε και την φωτογραφια που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες)
    https://www.youtube.com/watch?v=3QSpdfA20EY (· →αξιζει να δειτε το βιντεο που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες)

    ''Μεγάλος συνωστισμός παρατηρείται από χθες το πρωί στην προκυμαία της Μυτιλήνης και των άλλων πόλεων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου που φιλοξενούν «κατατρεγμένα προσφυγάκια», που έφυγαν από τις πατρίδες τους «για να γλιτώσουν από τη φρίκη των πολέμων».
    Όχι, όχι, μην ανησυχείτε Έλληνες για τον συνωστισμό, δεν πλάκωσαν –ακόμα!- οι Τουρκαλάδες και δεν άρχισε ο ξεριζωμός! Τα «προσφυγάκια» τον δημιούργησαν, κάνοντας μεγάλες ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών για να τσεπώσουν τα επιδόματα που τους χορηγεί αβέρτα το ψευδοκράτος των «εθνικοφρόνων»!(ΥΓ): Σε καλή μεριά βρε!''

    Οδηγίες για το πώς να κάνουν ανάληψη του...μισθού απ το ΑΤΜ.Αυτά τα χρήματα για τις Prepaid που δόθηκαν στην Ύπατη Αρμοστεία απ την ΕΕ, όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα που μαγνητίζουν τους Αφροασιάτες έχουν ημερομηνία λήξης.Ήδη 25.000 ψευτο-πρόσφυγες πέρασαν στο ΚΕΑ

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1199405761023098887

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive