Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Επιστρέφουν με πλοίο από την Ιταλία οι μαθητές του ΓΕΛ Καλαμαριάς

Σάλος στα Τρίκαλα: Λυκειάρχης προσέλαβε… εταιρεία security για σχολική εκδρομή
Ανάστατοι είναι οι γονείς 80 παιδιών της Γ’ Λυκείου του 5ου ΓΕΛ Καλαμαριάς που βρίσκονται σε σχολική εκδρομή στην Ιταλία.
Τα παιδιά ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψουν αύριο αεροπορικώς από τη Ρώμη, όμως λόγω αυριανής στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στα αεροδρόμια της Ιταλίας αυτό δεν θα ήταν εφικτό....

Όπως μεταδίδει το rthess.gr, οι γονείς ανησύχησαν καθώς η γειτονική χώρα είναι σε συναγερμό λόγω του νέου κορωνοϊού και φοβούμενοι για την υγεία των παιδιών τους αποφάσισαν να ζητήσουν τη βοήθεια της πολιτείας.
Σύμφωνα με γονέα που μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη επικοινώνησαν με τη γραμματεία της υπουργού Παιδείας απ’ όπου τους παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα για τις σχολικές εκδρομές και από κει τους παρέπεμψαν ξανά στη γραμματεία και από κει στην Περιφέρεια Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι γονείς καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την πολιτεία για την άμεση επιστροφή των παιδιών και βρήκαν μόνοι τους τη λύση.
Σε συνεννόηση με το πρακτορείο που οργάνωσε την εκδρομή αποφάσισαν να επιστρέψουν με πλοίο από το λιμάνι της Ανκόνα σήμερα το απόγευμα με προορισμό την Ηγουμενίτσα.
Ο μεγαλύτερος τους φόβος όμως και σε αυτή την λύση είναι μην παρουσιαστεί κρούσμα εν όλω και το πλοίο τεθεί σε καραντίνα όπως και έγινε με μεγάλα κρουαζιερόπλοια.
Από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και ότι το θέμα τακτοποιήθηκε.
Πριν από λίγο οι γονείς αποχώρησαν από το σχολείο ενώ έχουν διαρκή επικοινωνία με τα παιδιά και τους συνοδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive