Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ ! ΝΑ ΤΑ ! Πρόεδρος Πακιστανικής κοινότητας: «Τα στρατόπεδα στα νησιά είναι ρατ σιστικά και φασ ιστικά» (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/
Η άλλη όψη…των όσων γίνονται στα νησιά μας τις τελευταίες ημέρες με τα ΜΑΤ να επιχειρούν να επιβάλλουν την επίταξη χώρων για την δημιουργία κλειστών χοτ-σποτ, έγινε φανερή μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας. Δίπλα του όπως πάντα στήριγμα… ο Πέτρος Κωνσταντίνου, του ΚΕΡΦΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Δείτε το βίντεο>>


Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. ενα σοβαρο κρατος θα ειχε ηδη απελασει τον πετρο κωνσταντινου για ολες τις εχθρικες ενεργειες που κανει στην ελλαδα καθως προκειται για κυπριο πολιτη

    Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL ПРОЕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/02/interpol_16.html ( · → δειτε και την φωτογραγια και το βιντεο με τους αρχιταλιμπαν,εικονες και καταστασεις πακιστανοισλαμοποιησης σε ελληνκη πολη εν ετει 2020)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive