Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Επικίνδυνα (και αηδιαστικά) ευρήματα στο ΚΥΤ Μόριας κατόπιν εντολής Περιφερειάρχη

spotΈλεγχος στο Κ.Υ.Τ Μοριας απο τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Β.Α κατόπιν εντολής Περιφερειάρχη.  Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη διενήργησε εκ’ νέου...
στις 19/02/2020 έλεγχο στο ΚΥΤ Μόριας με μικτό κλιμάκιο ελέγχου.  Διαπιστώθηκε ότι, αλλοδαπός διέθετε προς πώληση εντός σκηνής πρόβεια σφάγεια 7kg αγνώστου προέλευσης και σε παράπλευρη σκηνή βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα 10kg σφάγεια αμνών και αιγοπροβάτων αγνώστου προέλευσης, πάνω σε ρυπαρό ύφασμα, τεμαχισμένα.  Τα ανωτέρω κρέατα ήταν αφυδατωμένα με ελαφρά δυσοσμία.  Κατασχέθηκαν συνολικά 17kg τεμάχια κρέατος.  Το αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης ορίστηκε ως μεσεγγυούχος για αδρανοποίηση και καταστροφή ενώπιον κτηνιάτρων. Συνελήφθη ο αλλοδαπός, συντάχθηκε αναφορά και ενημερώθηκε η κα. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.  Οι απαραίτητοι έλεγχοι νομιμότητας θα συνεχιστούν από τις υπηρεσίες μας ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση της νομοθεσίας.

1 σχόλιο:

  1. Κρεοπωλείον η… Μόρια: Αλλοδαποί κλέβουν ζώα τα σφάζουν και τα πωλούν μέσα στην… «δομή»!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/841354_kreopoleion-i-moria-allodapoi-klevoyn-zoa-ta-sfazoyn-kai-ta

    ''Μετά το μίνι μάρκετ και το υπαίθριο μανάβικο, διαπιστώθηκε πλέον και η λειτουργία ενός χασάπικου στο Κέντρο Φροντίδας και Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών της Μόριας στη μουσουλμανική πόλη που έχει στηθεί και έχει αρχίσει να εξαπλώνεται, με ραγδαίους ρυθμούς, αλλάζοντας το άλλοτε γνώριμο πρόσωπο της Λέσβου δυστυχώς για πάντα.Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος από τη Λέσβο, Μάκης Παυλέλλης σχολιάζοντας ξεκάθαρα και την πηγή του κρέατος.Συγκεκριμένα γράφει:“Τα ζώα που κλέβουν οι κατατρεγμένοι από τις αγροτικές περιφέρειες Μόριας και Αφάλωνα, σφάζονται και πωλούνται σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία, μέσα και έξω από το ΚΥΤ, κάτω από τη μύτη των αρχών που υποτίθεται δε γνωρίζουν τίποτα.”
    Δείτε τις φωτογραφίες του κ. Παυλέλλη:...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive