Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Σωτήρης Σοφιανόπουλος, ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός. Του Γιάννη Σιτέ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σωτήρη Σοφιανόπουλου
Έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος Έλληνας, ένας μεγάλος εφευρέτης. Οι απίστευτες πατέντες του Σωτήρη Σοφιανόπουλου ιδρυτή της ΧΡΩΠΕΙ, όπως το περίφημο algon που όλοι γνωρίσαμε προ της ασπιρίνης, οπλικά συστήματα....
αποκαλύψεις για την ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα, τον έκαναν γνωστό στους κύκλους των "Ελλήνων" και μισητό πρόσωπο στους κύκλους των Ελληνόφωνων ανθελλήνων. Αποκάλυψη την επερχόμενη χρεωκοπία της χώρα από την δεκαετία του 80. Αποκάλυψε την Εθνική Προδοσία των μετά την μεταπολίτευση κυβερνήσεων. Αποκάλυψε αυτά που ζούμε σήμερα! Η είδηση του θανάτου του πέρασε στα "πολύ ψιλά" των δελτίων των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Ο κλαυθμός για την Κική Δημουλά και τον κορονοϊό τα κάλυψε όλα. *Βρείτε στο youtube βίντεο που αποκαλύπτουν το Εθνικό Μέγεθος του Σωτήρη Σοφιανόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive