Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Το χρυσό μετάλλιο Ελληνόφωνου δοσίλογου, πάει στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δ. Καιρίδη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Πολλοί από εσάς ξέρετε τις θέσεις μου, διότι πάντοτε γράφω με το όνομά μου. Θα τις επαναλάβω με ένα απόσπασμα του μεγάλου Πλάτωνα «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.» (Πλάτων: Κρίτων, 51β.)

    Όμως συγχωρείστε με, αλλά νομίζω πως αυτό το κατακάθι έχει... δίκηο!!! Δεν πήγε μόνος του στην βουλή να αναλάβει εκπρόσωπος οτιδήποτε ξένου προς τα συμφέροντα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας και του καθενός από εμάς. Κάποιοι, πάρα πολλοί τον ψήφισαν και του ανέθεσαν εν λευκώ την εκπροσώπησή τους, ενώ ήξεραν το ποιόν του. Δυστυχώς, υπάρχουν και πάρα πολλοί, κατά πολύ χειρώτεροί του και κυκλοφορούν ξεδιάντροπα ανάμεσά μας, είναι οι "Ελληνες ψηφοφόροι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτούς τους τύπους κάποιοι τους έβαλαν στη βουλή, δεν μπήκαν μόνοι τους.! Κατά πάσα πιθανότητα και αυτοί δεν θα έχουν διαβάσει Ιστορία.! Ο συγκεκριμένος κύριος καλό θα είναι να μας αναφέρει τις πηγές του για να τις διαβάσουμε κι εμείς και να ενημερωθούμε.! Εάν δεν απατούμε είναι και καθηγητής. Να τοv χαίρονται οι μαθητές του. Ένα τελευταίο, κάποιος να του πει όταν θα μιλάει για τον Αλέξανδρο να έχει πλύνει το στόμα του με COLGATE πρώτα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive