Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΑΛΗΤΕΙΑ! – “Άνδρες” των ΜΑΤ φεύγοντας από τη Χίο έσπαγαν & αποκαλούσαν τους κατοίκους Τουρκόσπορους. Καταγγελίες πολιτών για αστυνομική βία: «Ήρθατε στο σπίτι μας και μας γ@μάτε θα σας αφήσουμε στον τόπο». ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

“Και τα οπίσθια εμύριζαν.. μαστίχα” Με στιλ που θυμίζει χούλιγκαν και όχι όργανα της τάξης, αποχώρησαν από τη Χίο στη 1 το μεσημέρι σήμερα το μεσημέρι οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχε στείλει η κυβέρνηση τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μία προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία υπερδομής στην περιοχή του «17» στο Αίπος....Παρά τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου, ότι λιμενικοί στην Λέσβο έκαναν άσεμνες χειρονομίες κατά την διάρκεια της αποχώρησης των ΜΑΤ από το νησί, το φως της δημοσιότητας βίντεο που δείχνουν ΜΑΤ στη Χίο να σπάνε αυτοκίνητα και να αποκαλούν τους Χιώτες «τουρκόσπορους» κατά την διάρκεια αποχώρησης τους από το έτερο νησί.
Το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος διαψεύδει τα περί προπηλακισμού αστυνομικών από λιμενικούς στη Λέσβο. 
Ειδικότερα, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη σημερινή καταγγελία προέδρου συνδικαλιστικού οργάνου Σώματος Ασφαλείας, σύμφωνα με την οποία κατά τη σημερινή αναχώρηση στελεχών της ΕΛΑΣ από το λιμάνι της Μυτιλήνης, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προέβησαν σε χειρονομίες εις βάρος τους».
Στο λιμάνι της Χίου βρίσκονταν 14 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, περιμένοντας την άφιξη του πλοίου για την αποχώρησή τους από το νησί.
Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.
Έφθασαν στο σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια, χωρίς ο επικεφαλής τους να είναι σε θέση να τους ανακαλέσει στην τάξη.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στο υπουργικό συμβούλιο ανέφερε ότι υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για χρήση υπερβολικής βίας από την αστυνομία που «οφείλουμε να τις διερευνήσουμε».

Καταγγελίες πολιτών για αστυνομική βία-Παρακολουθήστε όσα κατήγγειλαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Πληθώρα καταγγελιών από πολίτες στη Χίο για απρόκλητη επίθεση εναντίον τους από δυνάμεις των ΜΑΤ, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο νησί για τις κλειστές δομές.
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε κάτοικος της Χίου στην κάμερα. «Μας σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, ήταν δύο διμοιρίες ΜΑΤ, είχα και τα παιδιά πίσω. Τους είπα ότι δεν είμαστε για φασαρίες. αλλά αυτοί μας απάντησαν: “Ήρθατε στο σπίτι μας και μας γ#@τε και θα σας αφήσουμε στον τόπο“! Μετά άρχισαν να σπάνε τα παρμπρίζ του αυτοκινήτου και χτυπούσαν τα παιδιά πίσω. Αυτή είναι η δημοκρατία που έχουμε, και ξαναγυρίζουμε στη χούντα» κατήγγειλε στην κάμερα του politischios.gr.
«Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι κτήνη» δήλωσε άλλος κάτοικος στην κάμερα καταγγέλλοντας την αστυνομική βία που υπέστη, αναφέροντας ότι τους σταμάτησαν αστυνομικοί, τους κατέβασαν με τη βία από το αυτοκίνητο, τους έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα με χειροπέδες και όπως ήταν πεσμένοι στο έδαφος άρχισαν να τους χτυπούν με γκλομπ στο κεφάλι. «Μας απείλησαν ότι εδώ στο νησί να τα ξεχάσετε αυτά που ξέρατε, τώρα είμαστε εμείς εδώ και θα κάνουμε κουμάντο».

Συλλογή φωτογραφιών

Πηγή: politischios

2 σχόλια:

  1. Κάτοικοι των νησιών είπαν ΣΤΟ ΑΡΤ ότι οι ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ μιλούσαν σπαστά ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΒΛΕΠΕ SEEBRIG δείτε στο GOOGLE

    Ε, ΚΟΥΛΗΣ;;;;;;;


    AΓΓΕΛΙΚΗ - ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive