Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

Διεθνές Συνέδριο «Θεός, Τιμή, Κράτος»: Μήνυμα στα Ελληνικά για τις εξελίξεις στον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Εθνική Δεξιά της Ευρώπης ξεκαθαρίζει στα «Ελληνικά» πως θέλει παντού τον πρώτο ρόλο... Δεξιοί από την Ευρώπη και την Αμερική συναντήθηκαν στην Ρώμη, με αφορμή την διοργάνωση συνεδρίου συνέδριο είχε τον τίτλο «Εθνικός Συντηρητισμός:....
Θεός, Τιμή, Κράτος», μια παραλλαγή του «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια».  Θυμίζουμε πως οι εθνικοφιλεύθεροι δεξιοί αντιτίθενται στο αριστερόστροφο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης (Ο.Η.Ε., Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α.) για την εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου κράτους, αντιπαραθέτοντας την διατήρηση του έθνους-κράτους σε έναν διπολικό κόσμο (Νέα Τάξη-Εθνική Δεξιά).  Οι διοργανωτές του συνεδρίου είχαν ανακοινώσει πως ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα ήταν ο επικεφαλής της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι. Τελικά όμως δεν έδωσε το «παρών», σε αντίθεση με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν.  Το παρών έδωσαν ανερχόμενες φιγούρες της ευρωπαϊκής Εθνικής, όπως η Τζιόρτζια Μελόνι, επικεφαλής του κόμματος «Αδελφοί της Ιταλίας», διαβάζουμε στο euronews.  Αρκετά σχόλια «μαγνήτισε», η τοποθέτηση της Μαριόν Μαρεσάλ, εγγονής του Ζαν-Μαρί Λεπέν και ανιψιάς της Μαρίν Λεπέν, η οποία έκανε αναφορά στο περιβάλλον, καθώς η Εθνική Δεξιά δείχνει να θέλει πρωταρχικό ρόλο και εκεί.  Χρησιμοποίησε μάλιστα τα Ελληνικά για να στείλει μήνυμα στην περιβόητη Γκρέτα -αλλά και σε όλο τον πλανήτη- πως η Εθνική Δεξιά δεν είναι απούσα από τις εξελίξεις. Συγκεκριμένα έκανε νύξη στην ελληνική λέξη «οίκος», η οποία σημαίνει σπίτι, το οποίο οι αριστερόστροφοι διεθνιστές, προσπαθήσουν να καταργήσουν, βάζοντας όσους ανθρώπους μπορούν σε κοινόβια, καθώς οι φτωχοί στον πλανήτη αυξάνονται, χάνοντας την στέγη τους.  «Είναι ολοφάνερο σε μένα ότι η οικολογία είναι συντηρητισμός. Συγγνώμη Γκρέτα. Ακόμα και στη λέξη την ίδια υπάρχει το συνθετικό “οικο” που στα ελληνικά σημαίνει σπίτι. Η διατήρηση των εδαφών, της βιοποικιλότητας, των τοπίων μας πρέπει να είναι ο φυσικός αγώνας για τους συντηρητικούς», είπε.  Δείτε το ρεπορτάζ:

2 σχόλια:

 1. Μας δουλεύουν όλοι μαζί πλέον, θα παρακαλούσα σε όσους καταλαβαίνουν τι γίνεται να ανοίξουν απλά τα μάτια τους τα αυτιά τους και την κατανόηση των γεγονότων.
  -Κατηγορούν το άλλο άκρο την αριστερόστροφη νοοτροπία και διακυβέρνηση ότι είναι εναντίον της οικογένειας, αλλά η δεξιόστροφη νοοτροπία διακυβέρνησης, ενώ θεωρεί το θεσμό της οικογένειας πολύ σημαντικό τον βγάζει εκτός του τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-οικογένεια και αντικαθιστά με την λέξη ΤΙΜΗ. Καταργεί τον όρο οικογένεια με έμμεσο τρόπο, τιμή είναι ατομικό χαρακτηριστικό δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος να την διασώσει, ίσως μόνο η οικογένεια. Το αριστερόστροφο άκρο μάλλον βασίζεται στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ αντί της λέξης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
  Η Πατρίς γίνεται Κράτος,δηλαδή μόνο ισχύς διακυβέρνησης με θεσμικό πλαίσιο ισχυρό και όχι βάθος(ιστορία, πολιτισμός, άυλες αξίες του έθνους και της φυλετικής προέλευσης). Προφανώς το κράτος μπορεί να είναι και μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μια ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση με τον δεξιόστροφο τρόπο. Αυτό το λέω γιατί η δημοσιογράφος που κάνει το ρεπορτάζ(δεν έχω λόγο να τη αμφισβητήσω τη δουλεία της κάνει), να λέει το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη πνευματική κληρονομιά του Πάπα Παύλο του ΙΙ και το Ρόναλντ Ρεϊγκαν. Ξέρετε πόσο αγώνα έδωσαν για μια ενιαία Ευρώπη(Ομοσπονδιακή υποθέτω θα είναι). Τώρα που υπάρχει και ο ΤΤΙΡ(εμπορική διασύνδεση Ε.Ε. και ΗΠΑ) γιατί να μην είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΕΝΩΣΗ(ΟΜΟΣΠΟΔΙΑ)+ Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής(ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ); ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ;
  Η θρησκεία γίνεται Θεός, έτσι αόριστα, να πιστεύουν σε κάτι ανώτερο που πιστεύουν ή που υποκρίνονται ότι πιστεύουν στην άρχουσα τάξη. Φαντάζομαι στο άλλο άκρο(αριστερόστροφο), το σλόγκαν είναι το υπέρτατο κράτος(χωρίς σύνορα και χώρες) είναι ο κανόνας, είναι ο Θεός μας είναι το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
  -Παρατηρώ ότι δεν είναι έγνοια μόνο τον αριστερόστροφων το περιβάλλον αλλά και το δεξιόστροφων. Προσέξτε λίγο την εικόνα η Μάριον Μαρεσάλ-εγγονή Ζάν Μαρί Λέπεν(γνωστή συγγενής του πασίγνωστου εθνικιστή παππού της) λέει απευθυνόμενη σε συντηριτικούς, εθνικιστές, ακροδεξιούς και λαϊκούς δεξιούς, μη είστε πλέον ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ(αυτά που ξέρατε τελειώσανε) γίνετε ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΙΣΤΙΚΗ(αυτό τους λέει), η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ πλέον μας ενδιαφέρει και εμάς αρκετά, το έχουμε σε προτεραιότητα(αλλάξανε τα πράγματα).«Είναι ολοφάνερο σε μένα ότι η οικολογία είναι συντηρητισμός. Συγγνώμη Γκρέτα. Ακόμα και στη λέξη την ίδια υπάρχει το συνθετικό “οικο” που στα ελληνικά σημαίνει σπίτι. Η διατήρηση των εδαφών, της βιοποικιλότητας, των τοπίων μας πρέπει να είναι ο φυσικός αγώνας για τους συντηρητικούς». Ποιους συντηριτικούς; Αυτούς που κατηγορούσε πριν ως τέτοιους λόγω οικολογίας ή αυτούς τους νέους συντηρητικούς που θέλει από εδώ και πέρα να είναι έτσι; "Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"-ΟΡΓΟΥΕΛ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, και σε όποιον αρέσει, από ΔΕΞΙΑ και από ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
  -Να πούμε ότι στο πανό που προπαγανδίζει το συνέδριο βγάζουν μάτι τα Εβραϊκά σύμβολα όπως το ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ της ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ σε περίοπτη θέση. Να γίνω λίγο ποιο καχύποπτος, μήπως η κόντρα πλέον είναι μεταξύ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΗΕ που ερίζουν για το έλεγχο του πλανήτη και μάλιστα φανερά πλέον και όχι συγκαλυμμένα. Αυτό που βλέπω είναι το Ισραηλινό ιερατείο να θέλει να ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ όλες τις δεξιές κινήσεις σε όλο τον πλανήτη, σαν να είναι ο χορηγός τους και ο προστάτης τους, ενίοτε και νταβάς τους.
  -ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ,Ο ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ;
  -Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έλεγε από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου(2019) δεν γίνεται πλέον χωρίς Εβραίους ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ζοριζόμουν που το άκουγα), είχε πληροφόρηση όπως έχει πάντα με αυτά ασχολείται(ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΗ). Εσύ κατά που, με το ένα, με το δύο με το τρία ή με το τέσσερα;(ΘΕΣΗ) Ξεκαθάρισαν τα πράγματα, απ ότι φαίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπήρχε λόγος τελικά που έγινε με τόση επισημότητα φέτος η επέτειος για το εβραϊκό ολοκαύτωμα, ήταν ο προάγγελος για τα μετά. Θυμίζω από Ελλάδα, συγκεκριμένα από ΝΔ πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής-δημοσιογράφος της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" Δημήτρης Μαρκόπουλος. Μάλιστα, νέα δεξιά+ολοκαύτωμα+οικολογία, πολλά θέματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive