Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Σοβαρά επεισόδια στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο κατά την αποχώρηση των ΜΑΤ. Αλητόβιοι τραμπούκοι χούλιγκαν ντυμένοι αστυνομικοί προκηλακίζουν πολίτες ΚΑΙ Λιμενικούς. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ τα νεύρα σας και δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο κατά την αποχώρηση των ΜΑΤΣτο λιμένα των Μεστών βρέθηκαν νωρίτερα 14 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, περιμένοντας την άφιξη του πλοίου για την αποχώρησή τους από το νησί της Χίου.
Ομάδα κατοίκων που τους περίμενε εκεί άρχισε να τους επιτίθεται λεκτικά με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ, να πάρουν κράνη, γκλομπς και δακρυγόνα και να επιτεθούν ανεξέλεγκτα κατά των πάντων....

Όπως μετέδωσε το alitheia.gr, οι άνδρες των ΜΑΤ προπηλάκισαν ακόμη και άνδρες του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονταν εκεί για να διευκολύνουν την αποχώρησή τους.
Άρχισαν να κυνηγούν κόσμο ακόμη και πάνω στα υψώματα, προκάλεσαν πυρκαγιά πίσω από τον λιμενικό σταθμό των Μεστών παρουσιάζοντας εικόνα που δεν συνάδει σε επαγγελματίες αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive