Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο-ντοκουμέντο: Δακρυγόνο περνάει δίπλα από τον Μανώλη Κωστίδη στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Βίντεο-ντοκουμέντο: Δακρυγόνο περνάει δίπλα από τον Μανώλη Κωστίδη στα ελληνοτουρκικά σύνορα
Τεταμένο είναι το κλίμα στον Έβρο στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τους πρόσφυγες να θέλουν να περάσουν στην ελληνική πλευρά.
Ο δημοσιογράφος του «Ε.Τ.» και του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης βρίσκεται στην τουρκική πλευρά και μεταδίδει τις εξελίξεις, όταν σε ζωντανή μετάδοση ένα δακρυγόνο πέρασε από δίπλα του! Δείτε το βίντεο>>

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται τα επεισόδια στον Έβρο. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το GRTimes.gr, δακρυγόνα τούρκικης προέλευσης εκτοξεύτηκαν προς το ελληνικό έδαφος.
Η δυνάμεις της αστυνομία που βρίσκονται στο σημείο δέχονται ισχυρές πιέσεις από τους χιλιάδες μετανάστες που επιδιώκουν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, αλλά και από την τουρκική πλευρά, που φέρεται να εκτοξεύει τα δακρυγόνα εναντίον της, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο.

Παράλληλα, ενισχύσεις από όλη την επικράτεια φτάνουν στις Καστανιές του Έβρου, στην προσπάθεια να κρατηθούν ασφαλή τα σύνορα από το κύμα των μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Παζάρ Κουλέ, στην τουρκική πλευρά των συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive