Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣΚρυφτούλι με τους νησιώτες παίζει η Κυβέρνηση

Την ώρα που οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποβίβαση διμοιριών ΜΑΤ στον Λιμένα των Μεστών με το πλοίο Εξπρές Πήγασος, ένα άλλο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από το cyclades24.gr κάνει λόγο για τροποποίηση του δρομολογίου του Blue star Naxos και προσέγγιση του στο λιμάνι των Μεστών με σκοπό τη μεταφορά δυνάμεων καταστολής....
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Δυνάμεις ΜΑΤ από την Αττική ταξιδεύουν αυτή την ώρα για Λέσβο και Χίο, καθώς η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της για νέες γιγαντιαίες κλειστές δομές προσφύγων και μεταναστών, κόντρα στις σφοδρές αντιδράσεις των νησιωτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, 10 διμοιρίες, με περίπου 200 αστυνομικούς των δυνάμεων ΜΑΤ, κλούβες και μηχανήματα εκτόξευσης νερού (Αίαντας) βρίσκονται στο πλοίο «BLUE STAR NAXOS», με προορισμό τα Μεστά της Χίου.
Αυτή την ώρα το πλοίο βρίσκεται Εν πλω, ενώ λύθηκε το μυστήριο της τροποποίησης του αυριανού δρομολογίου του Blue Star Naxos για Σύρο, Τήνο Μύκονο.
Όλα δείχνουν ότι απ αύριο θα μιλάμε για πολεμικό σκηνικό στη Χίο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive