Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Κτίριο με ενοίκιο 8.000-16.000 ευρώ τον μήνα αναζητά η Υπηρεσία Ασύλου σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

Στο σύστημα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» αναρτήθηκε η διενέργεια δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου, σε Λέσβο, Χίο και Σάμο. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης.... Το μηνιαίο μίσθωμα για το κτήριο της Λέσβου μπορεί να είναι μέχρι 16.000 ευρώ ενώ για τη Χίο και τη Σάμο μέχρι 8.000 ευρώ.

Οι απαιτήσεις του κτιρίου

Ο διαγωνισμός προβλέπει ότι για τη Λέσβο η ωφέλιμη επιφάνεια του κτιρίου πρέπει να είναι 2.225 τ.μ. ενώ για Χίο και Σάμο μέχρι 940,50 τ.μ. με δυνατότητα απόκλισης μέχρι +- 20%. Επιπλέον:

 • Να είναι κατάλληλο για τη χρήση που προορίζεται (γραφεία). Η/Ο εκμισθώτρια/ής υποχρεούται μέχρι την παράδοση του μισθίου να αναθεωρήσει την οικοδομική άδεια σύμφωνα με τη χρήση για την οποία το εκμισθώνει, εφόσον η τελευταία είναι διαφορετική ή να προσκομίσει βεβαίωση της αρμόδιας Υπηρεσίας, ότι το κτήριο έχει υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 24 ν. 4014/2011.
 • Να βρίσκεται κατά προτίμηση εντός των ορίων της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της 8 πρωτεύουσας της νήσου και κατά το δυνατόν πλησιέστερα σε σημείο, που εξυπηρετείται με δημόσιο συγκοινωνιακό μέσο. Τα ανωτέρω όρια δεν περιορίζουν απολύτως την τοποθεσία και ως εκ τούτου, αν κάποιο ακίνητο βρίσκεται εκτός των συγκεκριμένων ορίων, αλλά σε σχετικά μικρή απόσταση από αυτό, θα είναι αποδεκτό.
 • Να διαθέτει Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης. Η αποδεκτή ενεργειακή κατηγορία του κτιρίου είναι από Α έως και Γ, βάσει των διατάξεων του αρθ. 8 παρ. 6 Ν. 4342/2015 (ΦΕΚ 143 Α').
 • Να είναι ελαιοχρωματισμένο κατά τον χρόνο παράδοσής του.
 • Να γίνουν εσωτερικές διαρρυθμίσεις εφόσον απαιτηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υπηρεσίας Ασύλου.
 • Να διαθέτει σε κάθε όροφο wc ανδρών και γυναικών και κατ' ελάχιστον συνολικά σε όλο το κτίριο 4 (δύο ανδρών και δύο γυναικών), μία εκ των οποίων να είναι προσβάσιμη σε ΑΜΕΑ.
 • Να διαθέτει κεντρική είσοδο αποκλειστικής χρήσης καθώς και δεύτερη έξοδοδιαφυγής.
 • Να πληροί όλες τις συνθήκες ασφάλειας και πυροπροστασίας (έξοδοι κινδύνου, οδεύσεις διαφυγής και ύπαρξη πυροδιαμερισμάτων) σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
 • Να διαθέτει Πιστοποιητικό πυροπροστασίας από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
 • Να διαθέτει Σύστημα Φωτισμού ασφαλείας, ώστε να καλύπτονται οι απαιτήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 • Να διαθέτει αποτελεσματικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης και επαρκή αερισμό – εξαερισμό σε όλους τους χώρους.
 • Να διαθέτει επαρκή αριθμό φωτιστικών σωμάτων χαμηλής ενεργειακήςκατανάλωσης.
 • Να διαθέτει ηλεκτρολογικό δίκτυο με αυτόνομο μετρητή, ικανό να παρέχει την απαιτούμενη για τη λειτουργία της Υπηρεσίας ισχύ.
 • Να διαθέτει δίκτυο ύδρευσης με αυτόνομο μετρητή.
 • Να διαθέτει τηλεπικοινωνιακή υποδομή συμβατή με την τηλεπικοινωνιακή δικτύωση που απαιτείται για τη λειτουργία της Υπηρεσίας Ασύλου και δυνατότητα δομημένης καλωδίωσης, χώρο συγκέντρωσης και τερματισμού του εξοπλισμού Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, θέσεις τερματικών πριζών παροχής δικτύου Η/Υ και τηλεφωνίας.

2 σχόλια:

 1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 1.098.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ HOTSPOTS!

  https://ethnikismos.net/2020/02/21/%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-1-098-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd/

  ''Εκτός από τον πακτωλό χρημάτων (10 μύρια ευρώ!) που διαθέτει η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» για να μένουν σε διαμερίσματα τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», καθώς αυτό θα διευκολύνει την… ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία, υπάρχουν και τα έξοδα για την κατασκευή των νέων hotspots. Που θα είναι ουκ ολίγα!Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αποκάλυψε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Χίου, έχει υπογραφεί από τον Μηταράκη και «τρέχει» μεταξύ τριών εταιρειών διαγωνισμός ύψους 1.098.000 ευρώ μόνο για την περίφραξη του νέου hot spot στην Χίο!
  Αυτααααααααααααααααααά είναι λεφτά, που’ λεγε κι ο αξέχαστος Βασίλης Αυλωνίτης! Θα φάνε καλά οι «εθνικόφρονες»! (ΥΓ): Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι για τους ψηφοφόρους της Νουδούλας που… έχουν πέσει από τα σύννεφα για την λαθρομεταναστευτική πολιτική του Κούλη Μητσοτάκη!''

  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ HOTSPOTS! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ;

  https://ethnikismos.net/2020/02/23/%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-3-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf/

  ''Ξεκινούν άμεσα τα έργα για τη δημιουργία νέων… ανοιχτόκλειστων hotspots στις εκτάσεις, που έχουν ήδη επιταχθεί, σε Χίο, Λέσβο και Σάμο. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση των… πολυπολιτισμικών «εθνικοφρόνων», «τρέχει» διενέργεια 3 διαγωνισμών για την υλοποίηση του έργου των προπαρασκευαστικών εργασιών περίφραξης και καθαρισμού των συγκεκριμένων εκτάσεων στα 3 νησιά του Βορείου Αιγαίου συνολικής εκτιμώμενης δαπάνης 3 εκατομμυρίων ευρώ! 1.098.000 ευρώ για τις εργασίες περίφραξης και καθαρισμού των χώρων στην Χίο, 899.000 ευρώ για την Λέσβο και 997.000 ευρώ για την Σάμο.
  Η πρόσκληση του λαθρουπουργού Μηταράκη απευθύνεται σε τρεις κατασκευάστριες εταιρείες (ΤΕΡΝΑ Α.Ε, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ), που πρέπει να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 12:00 της Δευτέρας. Οι προσφορές θ’ ανοίξουν μία ώρα αργότερα και θα γίνει αμέσως η ανάθεση!
  Κι όπως όλα δείχνουν, την Τρίτη το πρωί θα μπούνε οι μπουλντόζες!
  (ΥΓ): Αν για την περίφραξη και τον καθαρισμό των χώρων των τριών νέων hotspots θα πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι 3 εκατομμύρια ευρώ, φανταστείτε πόσα θα πληρώσουμε για τα τις αντίστοιχες εργασίες στα 20 νέα hotspots που θα στήσουν το προσεχές διάστημα οι «εθνικόφρονες» στην ηπειρωτική Ελλάδα! Και πόσα εκατομμύρια θα κοστίσουν συνολικά όλα αυτά τα νέα hotspots! Πολύ μεγάλη μπίζνα, γερές οι μίζες που θα δοθούν, σιγά να μην κάνει πίσω ο αχόρταγος Μητσοτάκης, που έπαιρνε από την Siemens από… καφετιέρες μέχρι… λεμονοστίφτες!''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. λεγαμε προσφατα οτι η η σημερινη κυβερνηση δηθεν αυστηροποιησε το ασυλο στην ουσια ομως δεν θα αλλαξει τιποτα το ποσοστο απορριψης ασυλου δεν θα αυξηθει δραματικα,εκει που οι προηγουμενοι εδιναν ασυλο σχεδον στους παντες οι σημερινοι θα το δινουν απο τους 100 αιτουντες στους 70-80,να φανταστειτε στην καταρτιση του καταλογου με τις ασφαλεις χωρες επι σημερινης κυβερνησης λειπουν χωρες οπως πακισταν,μπαγκλαντες,νιγηρια κλπ...βγαλτε λοιπον συμπερασματα

  εδω η επιβεβαιωση:

  ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! ΣΤΟ 41,8% ΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟΥ… ΕΠΙ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 29%!

  https://ethnikismos.net/2020/02/23/%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%b6%ce%b7%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf-418-%ce%bf/

  ''Πριν από δύο βδομάδες, η «ναυαρχίδα» του μητσοτακισμού στα ΜΜΕ (το Πρώτο Θέμα, ή μάλλον… Πρώτο Ψέμα) θριαμβολογούσε πως οι αιτήσεις ασύλου που απορρίπτονται επί «εθνικοφρόνου» φτάνουν το… 95%.Μόνο που… ξέχασε να προσθέσει ότι το ποσοστό αυτό ισχύει για αιτήσεις ασύλου σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή αυτών που έχουν ήδη απορριφθεί σε πρώτο βαθμό!
  Ποια είναι η αλήθεια; Στις αρχές του μητσοτακισμού, οι χορηγήσεις ασύλου έφταναν το 55,9%! Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2019 έφτασαν και στο 56,1%. Τον Ιανουάριο έπεσαν στο 41,8%.Και για όσους βιαστούν να κάνουν χαρούλες και να ζητωκραυγάσουν υπέρ των «εθνικοφρόνων», να υπενθυμίσουμε ότι επί των «λαθρολάγνων κατσαπλιάδων» του ΣΥΡΙΖΑ οι χορηγήσεις έφταναν το 29%!''

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive