Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Η Οικία Βολταίρου το 1,500,000 ευρώ αγορά με 10.000 εταιρικό κεφάλαιο !! ΟΥΤΕ ο Χουντίνι τέτοια μαγικά. Εγγραφα. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για οικείας Βολταίρου στο ΠαρίσιΚαλημέρα σας κυρίες και κύριοι.Μια νέα μέρα ξημερώνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Στην Γαλλία λένε Μητσοτάκη ότι με αυτό που κάνατε εσύ και η γυναίκα σου έπρεπε ήδη να σας είχαν μαζέψει. Δεν το έκαναν για να μπορεί ο κάθε Μακρόν να εκβιάζει...
τους άχρηστους αλλά και τους πράκτορες της Ελληνικής πολιτικής σκηνής σαν και εσένα. Στην εταιρεία που έχετε από κοινού SCI PERSONAL VENTURES δηλώνετε κεφάλαιο 10,000, 1000 μετοχές  με αξία 10 ευρώ η καθεμία. Ενώ έχετε προβεί σε αγορά κατοικίας 1,500,000 ευρώ.  
Απόσπασμα από το  greekcorruption.dk  ελληνική διαφθορά ελληνιστή , που όπως το βλέπουμε,  θα σας περάσει γενεές 14 όλους εσάς που έχετε εγκληματήσει κατά του ελληνικού λαού. Αν δεν ισχύουν να τους κάνετε μήνυση.
   Βάσει εγγράφων που έχει καταθέσει στο δικαστήριο η ίδια η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, το σπίτι στο ΠΑΡΙΣΙ στην ΓΑΛΛΙΑ αξίας 1.470.000 ευρώ (παρότι είναι πολύ μεγαλύτερη) αγοράστηκε με δάνειο 900.000 ευρώ που πήρε η εταιρεία της SCI Personal Ventures και με μετρητά 570.000 ευρώ από «ίδια κεφάλαια» που δεν είχε ποτέ η εταιρεία !!!  
Επιπλέον δόθηκαν για φόρους και μεσιτικά έξοδα σε μετρητά 154.000 ευρώ  Συνεπώς, το σπίτι δεν αγοράστηκε αποκλειστικά με δάνειο αλλά και με μετρητα και από τα παραπάνω προκύπτει ότι υπολείπονται 724.000 ευρώ, που η εταιρεία έδωσε μετρητά από ίδια κεφάλαια και το ερώτημα που τίθεται είναι που βρέθηκε αυτό το ποσό καθώς το κεφάλαιο ήταν μόλις 10.000 ευρώ.  
Ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός πως στη δήλωση «πόθεν έσχες» του 2016 (χρήση 2015), ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πλέον δηλώνει τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι ξανά ως σύζυγό του, αναφέρει πως η κ. Γκραμπόφσκι είναι μέτοχος κατά 95% στη γαλλική SCI Personal Ventures, ιδιοκτήτριας του σπιτιού του Βολταίρου, όμως ως πηγή αγοράς του ακινήτου αναγράφεται «δάνειο». 
Έτσι αποκρύπτεται πως το σπίτι δεν αγοράστηκε μόνο με δάνειο αλλά και με μετρητά ύψους 725.000 ευρώ δεν διευκρινίστηκε μέχρι σήμερα που βρέθηκαν  Στη δήλωση «πόθεν έσχες» της επόμενης χρονιάς, το 2017 (χρήση 2016), ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει πως υπάρχει μεταβολή στην εταιρεία SCI Personal Ventures, η οποία φέρεται να μεταβιβάστηκε σε κάποιον ως «δωρεάν μεταβίβαση». Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία προσπάθησε… να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία του εγκλήματος, χωρίς αποτέλεσμα.  Από τα επίσημα έγγραφα με τα οποία δηλώνεται σήμερα η εταιρεία στο Παρίσι (αριθμός μητρώου 490 793 288 RGS Paris) προκύπτει πως μέχρι και σήμερα μέτοχος της εταιρείας και διευθυντής ήταν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.  
ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΕΘΗΚΕ ΑΡΧΕΙΟ 
Μετά από εισήγηση της επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του βρώμικου χρήματος της Αννας Ζαΐρη, που είναι και αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, και με αυτό τον τρόπο η εταιρεία με μόλις 10.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο, καταβάλλει ποσό σχεδόν 725.000 ευρώ, τα οποία προφανώς δεν υπάρχουν στα ίδια κεφάλαια από τα οποία καταβάλλεται το υπόλοιπο σε μετρητά για την αγορά του σπιτιού,  και δεν ρωτάει κανείς Εισαγγελέας στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην ΓΑΛΛΙΑ την προέλευση τους!!! 
Το ελεγχόμενο Πόθεν έσχες της Μαρέβα Γκραμπόβσκι αφορούσε στο οικονομικό έτος 2015 και στον τρόπο αγοράς της οικίας Βολτέρου στο Παρίσι, εάν δηλαδή είχε αποκτηθεί εξ ολοκλήρου μέσω δανεισμού ή και με καταβολή μετρητών ύψους 725.000 ευρώ.  Ισχύουν όλα αυτά ρε κηφήνα ;; Κάνεις και τέτοια ;;;   
Άρα Τσίπρα και λοιποί του ελληνικού κοινοβουλίου , μπορείτε να κάνετε χρήση του άρθρου 86 και να υπογράψουν 30 βουλευτές για να πάει στην ολομέλεια πρόταση για προανακριτική επιτροπή γι'αυτό το αίσχος του κηφήνα Μητσοτάκη.    
Έτσι δεν είναι δημοκράτη του κώλου;;; 
Σε σένα τα λέμε χαϊβάνι Τσίπρα που δούλευες  τον ελληνικό λαό για το δημοψήφισμα ενώ τα είχες συμφωνήσει,σε σένα που ξεπούλησες οριστικά την Ελλάδα στους τοκογλύφους , ενώ η αντιπολίτευση του Μητσοτάκη έλεγε , όχι δεν συμφωνούμε με αυτά , ενώ ήξεραν όλοι εκεί μέσα στο μπουρδέλο σας το δημοκρατικό .   Εσείς εκεί στην άχρηστη την δικαιοσύνη όλα καλά ρε ξεφτίλες ;;; 
Εσείς στα ραδιόφωνα και τα κανάλια  εντάξει ;;; Μούγκα στην στρούγκα ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive