Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΦΡΙΚΗ. Πόρισμα ΣΟΚ από τον Ιατροδικαστή: Το 11 μηνών κοριτσάκι απ τη Συρία κακοποιήθηκε σεξουαλικά – Θα εξεταστούν και τα αδέρφια του. ΒΙΝΤΕΟ

μωρό Γονείς
Επιβεβαιώνεται η σεξουαλική κακοποίηση του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία, μετά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής από τον αρμόδιο ιατροδικαστή. Όσον αφορά την πάθηση που ταλαιπωρούσε τη μικρούλα, πρόκειται για μικροκεφαλία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση....
 Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους.
Τέλος, δεδομένο θεωρείται πλέον ότι θα γίνει εξέταση από γιατρούς στα αλλά δύο παιδιά των Σύρων. Την 11 μηνών δίδυμη αδελφούλα του άτυχου βρέφους και το 2,5 ετών αγοράκι της οικογένειας.
Το 11 μηνών βρέφος διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» και άφησε την τελευταία του πνοή.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου έχει πάρει ήδη τις πρώτες καταθέσεις από τους γονείς.
Αμφότεροι εμφανίζονται επηρεασμένοι από την τραγωδία και δεν έχουν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το συνέβη με το παιδί. Κατάθεση στην Αστυνομία θα δώσει κι ένα ακόμη ζευγάρι, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive