Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ξ ε σ τ ρ α β ω θ ε ί τ ε Έλληνες! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ....ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ! Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε ; ΣΙΓΟΥΡΑ; Γράφει ο Γιώργος Αδαλής. ΦΩΤΟ


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ! Απίστευτες καταστάσεις μόνο στο Ελλάντα! 30 χρόνια ακούω για το ΕΛΙΑΜΕΠ. 
Και όλες οι κυβερνήσεις «ψωνίζουν» στελέχη από εκεί!...
Στην Ελλάδα όπου η ενημέρωση είναι επιπέδου «ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ’ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ», ορισμένοι επιστρατεύουν λυτούς και δεμένους ('τρολς' και καθηγητάδες) για να αποψιλώσουν την βάση της κριτικής μου που ασκώ στο ΕΛΙΑΜΕΠ εδώ και 30 χρόνια! 
Και για να μην σας κουράζω, θα ξεκινήσω σήμερα από κάτι που ενώ είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, για την οποία μίλησα πρώτη φορά το 2010, εν τούτοις ουδείς εδώ στην Ελλάδα το γνωρίζει! 
Και όσοι – ελάχιστοι - το γνωρίζουν, αποφεύγουν να το σχολιάσουν, γιατί φοβούνται μην σκιστεί κανένας πόντος από το καλσόν!
Το ΕΛΙΑΜΕΠ λοιπόν που συχνά πυκνά εκνευρίζει τους πάντες εδώ στην Ελλάδα, με τα καμώματα διάφορων … «αστέρων» που αρθρογραφούν και μελετούν τα .. αμελέτητά μας, έχει προσλάβει ως ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ποιον λέτε;;;
Tον Κεμάλ Ντερβίς! 
Τι σας λένε λοιπόν για τον … σύμβουλό τους; 
Αποτέλεσμα εικόνας για kemal derviş rahşan ecevit

Ότι είναι ένας Τούρκος Τραπεζίτης που έχει εργαστεί στην World Bank και μπλα μπλα μπλααααα...
Τι δεν σας λένε τώρα;



Ο Κεμάλ Ντερβίς ήταν Υπουργός Οικονομίας την περίοδο 2001-2002 επί Μπουλέντ Ετσεβίτ! 
Ακούσατε; 
Μπουλέντ Ετσεβίτ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για kemal derviş rahşan ecevit

Δηλαδή του Κεμαλιστή (CHP) Ετσεβίτ, ο οποίος το 1973 σχημάτισε την Κυβέρνηση ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΤΤΙΛΑ». ΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΆΤΗΣΕ ΜΌΝΟ 10 ΜΗΝΕΣ (όσο χρειαζόταν δηλαδή). 
Αλλά ήταν αυτή που πραγματοποίησε τον «Αττίλα»! 
Ο Ετσεβίτ τότε, για να σχηματίσει κυβέρνηση, συμμάχησε με τον Νετζμετίν Ερμπακάν ιδρυτή του Ισλαμικού Κόμματος (MSP). Ετσεβίτ και Ερμπακάν λοιπόν κατέλαβαν την Κύπρο μας. 
Κι ο Ερμπακαν, για όσους … ξαφνιάστηκαν, είναι ο μέντορας του Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν και του AK Party! 
Αποτέλεσμα εικόνας για kemal derviş rahşan ecevit

Και ο πρώην Κεμαλιστής Ετσεβίτ, ίδρυσε στο όνομα της γυναίκας του (Ραχσάν Ετσεβίτ), το Αριστερό Κόμμα της Τουρκίας (DSP). Αριστεροί ήταν οι άνθρωποι δηλαδή και μάλιστα έχουν γράψει και … ποιήματα!
O Κεμάλ Ντερβίς τώρα, για να τα λέμε ΟΛΑ, είναι μισός Τούρκος, μισός Γερμανός! 
Συγκεκριμένα ο πατέρας του ήταν Τούρκος και η μητέρα του Γερμανίδα!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για kemal derviş

Και ήταν υπουργός οικονομίας την περίοδο 2001-2002, όταν δηλαδή, η Τουρκική Οικονομία υπέστη το μεγαλύτερο κραχ στην νεότερη ιστορία της. Γαμώ τα οικονομικά που ξέρει δηλαδή!!!
Αφού τον διώξανε με τις κλωτσιές από την κυβέρνηση, ο επόμενος άρχισε να αναπτύσσει την οικονομία της Τουρκίας! Ετσι για να ξέρουμε τι ψώνισε το ΕΛΙΑΜΕΠ και τον έχει για σύμβουλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για kemal derviş

Ψάξτε λοιπόν τι λέει το ΕΛΙΑΜΕΠ και θα καταλάβετε τι ακριβώς τους ... συμβουλεύει ο χειρότερος – κατά τεκμήριο - υπουργός οικονομίας της Τουρκίας, που υπηρέτησε πιστά αυτόν που κατέλαβε την μισή Κύπρο!
Τέλος προς το παρόν, κι αν δεν σας φτάνουν αυτά, σύντομα θα πω κι άλλα… 
Υ.Γ.1.
Κυργιάκο, ο Παπανδρέας, είχε προσλάβει τον Κεμάλ Ντερβίς ως σύμβουλό του στο Μαξίμου! 
Τι; 
Δεν το ήξερες; 
Για ρίξε μια ματιά στα κιτάπια του Μαξίμου! 
Αντί για τον Θάνο Ντόκο του ΕΛΙΑΜΕΠ, δεν προσλαμβάνεις κι εσύ για σύμβουλο την ...Τανσού Τσιλέρ που έκανε τα Ιμια, να … πατσίσεις με την Αριστερά;;; 
Αφού από το ίδιο μαγαζί ψωνίζετε….
Y.Γ.2.
Κάθε φορά που δίνετε εντολή στα παρτάλια του 'FaceBook' να με μπλοκάρουν, εγώ θα το πηγαίνω ένα level παραπάνω! 
Ταμάμ;;; 
πηγή
http://koukfamily.blogspot.com/2020/02/10.html

5 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2000
    Σε δηλώσεις του ο υπηρεσιακός Υπ. Τύπου Αρ. Φατούρος μετά το τέλος της συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα λέει: «Υπάρχει μια άδικη μεταχείριση των μικρότερων κομμάτων από ιδιωτικά κυρίως τηλεοπτικά κανάλια, αλλά το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο παρακολουθεί την κατάσταση, η οποία έχει βελτιωθεί, επιδέχεται όμως περαιτέρω βελτίωση».
    Ο Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου έχει συνάντηση με τον ειδικό αντιπρόσωπο της Βρετανίας στο Κυπριακό Ντ. Χάνεϊ(ο Χάνεϊ δηλώνει ότι «υπάρχει κοινό έδαφος» -αποφεύγει να πει περισσότερα).
    Ο πρωθυπουργός/πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης μιλώντας στα Ιωάννινα σε ανοιχτή συγκέντρωση λέει και τα εξής: «Η τετραετία 2000-2004 είναι η τετραετία της απασχόλησης, η μεγάλη μάχη κατά της ανεργίας, η προσπάθεια για τη διασφάλιση και ενίσχυση του ασφαλιστικού συστήματος, τη μεταρρύθμιση του ΕΣΥ, την επέκταση των πολιτικών πρόνοιας. Ο κοινωνικός προϋπολογισμός της επόμενης τετραετίας 2000-2004 είναι εγγυημένος και ανέρχεται στα 45 τρις. Δρχ. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση».
    Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης λέει ότι: «Το κόμμα του, η παράταξη του μεσαίου χώρου, αποτελεί «την ήρεμη πολιτική δύναμη του τόπου που σχηματίζει στις 10 Απριλίου τη νέα κυβέρνηση»(υποστηρίζει ακόμα ότι τα διαχωριστικά τείχη του παρελθόντος και οι περιχαρακώσεις ανήκουν σε άλλες εποχές».
    Η γ.γ. του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΟΛΜΕ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναλαμβάνει τη θέση της για κατάργηση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης Αρσένη.
    Σε δηλώσεις που κάνει ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας στη διάρκεια της περιοδεία του στην Αρκαδία και την Λακωνία αναφερόμενος στην τηλεοπτική αναμέτρηση Κ. Σημίτη-Κ. Καραμανλή λέει ότι στόχος της αναμέτρησης «ήταν να συντηρηθεί ο δικομματισμός, στην ουσία, μονοκομματισμός, αφού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιους νομίσματος του ίδιου νεοφιλελεύθερου νομίσματος»(ανάλογες δηλώσεις κάνουν και οι αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων).
    Αύξηση κατά 0,24% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο, διαμορφώνεται στις 4.793,47 μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2000 διεθνή
    Σύμφωνα με στοιχεία της Τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας, το 1999 το τουρκικό ΑΕΠ σημειώνει πτώση κατά 6,4 με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στα 185,17 δις δολάρια, από 204,59 Δις δολάρια που ήταν το 1998. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το 1999 το κατά κεφαλήν εισόδημα διαμορφώθηκε στην Τουρκία στα 2.878 δολάρα που ήταν το 1998.
    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλ. Πούτιν μιλώντας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Κέντρο Σχεδιασμού και Κατασκευής Πυρηνικών όπλων «Σνεζίνσκ» λέει μεταξύ άλλων: «Η Ρωσία θα διατηρήσει και θα ενισχύσει το σύστημα πυρηνικής άμυνας της. Στόχος μας είναι να κάνουμε το σύμπλεγμα των πυρηνικών όπλων πιο ασφαλές και αποτελεσματικό»(ο Πούτιν καλεί τους Ρώσους βουλευτές να επικυρώσουν τη συνθήκη «Στάρτ 2» - η συνθήκη αυτή έχει επικυρωθεί από την αμερικανική γερουσία από το 1996).
    Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών της Ουγκάντα, τα θύματα της αίρεσης «Κίνημα για την αποκατάσταση των 10 εντολών» ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 900 άτομα(μέχρι στιγμής βρέθηκαν νεκρά 850 άτομα).
    Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπ. Άμυνας Κ. Μπέικον σε δηλώσεις του αναφέρει ότι: «125 Αμερικανοί στρατιώτες, ειδικά εκπαιδευμένοι σε θάματα αναγνώρισης, θα μεταφερθούν στο Κοσσυφοπέδιο προκειμένου να βοηθήσουν στην Φύλαξη των συνόρων Κοσσυφοπεδίου – νότια Σερβία. 14 αμερικανικά άρματα μάχης και έξι πυροβόλα των 155 χιλιοστών θα σταλούν στην αμερικανική δύναμη που βρίσκεται στην «ΠΓΔΜ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000
    Ο πρωθυπουργός/πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο λέει μεταξύ άλλων: «Ανάπτυξη ήταν ο στόχος μας. Ανάπτυξη ήταν αυτό που πετύχαμε και θα συνεχίσουμε να προωθούμε. Ο ρυθμός ανάπτυξης είναι σήμερα στην Ελλάδα 3,5% και τα επόμενα χρόνια θα είναι 4%. Πρώτος στόχος μας είναι η πλήρης απασχόληση. Να καταπολεμήσουμε την ανεργία αποτελεσματικά. Να εξαφανίσουμε την ανεργία με την ανάπτυξη της χώρας».
    Η γ.γ. του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη λέει και τα εξής: «Πρέπει να βγουν στο προσκήνιο τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία. Ένα τα φτωχά λαϊκά στρώματα βγουν στο προσκήνιο και η νεολαία, τότε μπορεί να γίνει μια καλή αρχή επιθετική. Η ΟΝΕ δεν είναι, όπως λένε, το τέλος των θυσιών. Είναι μόνο η αρχή για τα χειρότερα. Ο πόλεμος στα Βαλκάνια δεν τελείωσε, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα μπλέξουν τη χώρα μας σε νέους σχεδιασμούς».
    Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Άρτα λέει και τα εξής: «Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες την απέλπιδα προσπάθεια των προπαγανδιστών του ΠΑΣΟΚ. Έκαναν το ψέμα επιστήμη. Έκαναν τη διαστρέβλωση μόνιμη απασχόληση τους. Κόβουν και ράβουν με στόχο την ψυχοφοβία, την εξαφάνιση. Με μακέτες, με φιλμάκια στα κομπιούτερ προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι ζούμε κάπου αλλού. Με αλλοιώσεις, με στρεβλώσεις, με μοντάζ επιχειρούν να κακοποιήσουν την εικόνα μας. Παραποιούν τις θέσεις μας και αντιγράφουν τις προτάσεις μας. Ξεπέρασαν πια τους δασκάλους τους».
    Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος σε συνέντευξη στα Ιωάννινα λέει: «Με το προφίλ και το στυλ του κυρίου Σημίτη και του κυρίου Καραμανλή δεν αντιμετωπίζονται τα μεγάλα προβλήματα στη μετά ΟΝΕ περίοδο»(το βράδυ μιλά σε συγκέντρωση οπαδών του).
    Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας μιλώντας στην διάρκεια της περιοδείας του στους νομούς Μεσσηνίας και Ηλείας λέει μεταξύ άλλων: «Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου όπως τα παρουσιάζουν τόσο στην ευρωπαϊκή οικονομία, όσο προχωράμε προς το τέλος του 2000, αλλά και στην ελληνική οικονομία από 1η Ιανουαρίου του 2001 θα είναι πάρα πολύ μεγάλα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000 διεθνή
    Στη νότια Τσεστενία βρίσκονται πτώματα 32 ανδρών των ειδικών δυνάμεων της ρωσικής αστυνομίας. Εκτιμάται ότι οι Ρώσοι στρατιώτες έπεσαν προ ημερών σε ενέδρα Τσετσένων ανταρτών.
    Σε δηλώσεις που κάνει από τη Νάπολι(Ιταλία) ο ανώτατος διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Αμερικανός στρατηγός Ουέλ. Κλάρκ λέει: «Οι Αλβανοί εξτρεμιστές θα πρέπει να ξέρουν ότι το ΝΑΤΟ δεν θα ανεχθεί με κανένα τρόπο την επανάληψη των εχθροπραξιών (νότια Σερβία-Κοσσυφοπέδιο).
    Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπ. Κλίντον σε συνέντευξή του σε αιγυπτιακή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας αναφέρει ότι «στις προσεχείς εβδομάδες ή στους προσεχείς μήνες ο ρόλος του Αιγύπτιου πρόεδρου Χ. Μουμπάρακ, στις προσπάθειες για την επίλυση του Μεσανατολικού, θα είναι πιο σημαντικές».
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Ιρανός Υπ. Εξωτερικών Κ. Χάραζι χαρακτηρίζει τις ρωσο-ιρανικές σχέσεις «σταθερές και διαρκείς». Εκφράζει επίσης την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλ. Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρειαζεται προσοχη η θεσσαλονικη γεμιζει με τουρκους

    Θεσσαλονίκη: Τούρκοι αντικαθεστωτικοί μιλούν για όσα πέρασαν στη χώρα τους

    https://gr.euronews.com/2019/11/22/thessaloniki-tourkoi-antikathestotikoi-miloun-gia-osa-perasan-stin-xora-tous

    και μαλιστα ο μπαξες εχει απο ολα να και οι οικογενειες λαθροεισβολεων τουρκων οπου η καθεμια εχει απο τρια παιδια και ανω μαλιστα μια οικογενεια εχει 5 παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοφηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας

    ο εχθρος εχει μπει ηδη μεσα,ξεκινησε πλεον για τα καλα και ο τουρκοεποικισμος(μεσω της αγορας εξοχικων κατοικιων,χρυσης βιζας,πολιτικου ασυλου,τουρκων εργαζομενων,εγκαταστασης τουρκικων επιχειρησεων και εξαγορας ελληνικων απο τουρκους κλπ...)δυστυχως φοβαμαι οτι σε βαθος χρονου θα δημιουργηθει για τα καλα ισχυρη τουρκικη κοινοτητα στην πατριδα μας

    η αποφαση της ελληνικης δικαιοσυνης ανοιγει τον ασκο του αιολου ωστε χιλιαδες τουρκοι να συρρεουν πλεον στην ελλαδα προκειμενου να αιτηθουν ασυλο,τσουναμι τουρκων θα σου ερχονται πλεον για να αιτηθουν ασυλο(ηδη πλεον χιλιαδες βρισκονται στο εδαφος σου και ζητουν πολιτικη προστασια),η πιο ενδεδειγμενη λυση εαν δεν ηθελαν να τους γυρισουν πισω στην τουρκια θα ηταν να τους εστελναν στο στρασβουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive