Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

H δράση του πανσλαβισμού στην Ελλάδα επεκτάθηκε και στο ποδόσφαιρο. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Συμβαίνει τώρα! Συνωστισμός εχθρών εντός της Ελλάδος! Ασύλληπτος συνωστισμός!Συνωθούνται εντός της ελεύθερης και δούλης Ελλάδος. Όλοι έχουν έναν κοινό στόχο. Ν’ αρπάξουν όσα το δυνατόν περισσότερα και ότι προλάβουν....
Ν’ αρπάξουν από μια χώρα που διαφεντεύουν ελληνιστάριοι από γενιά σε γενιά. (Ελληνιστάριος, ειν’ αυτός ο οποίος το μόνο κοινό χαρακτηριστικό που έχει με τους γνησίους Έλληνες, είναι ότι μιλάει ελληνικά). Μυρίστηκαν «ψητό» τα «κοράκια με νύχια γαμψά» και όποιος προλάβει. Ανάμεσα στους τόσους εχθρούς που δρουν στην Ελλάδα μας είναι και οι πανσλαβιστές. Οι πανσλαβιστές οι οποίοι ελέγχονται από την Μόσχα της οποίας τα σχέδια εξυπηρετούν.
Το παρόν άρθρο γράφεται με αφορμή την όχι τυχαίως εμφανιζόμενη ποδοσφαιρική κρίση. Λες και δεν μας έφταναν τόσες άλλες δηλητηριώδεις κρίσεις που έρπουν στην Ελλάδα. Η ποδοσφαιρική κρίση ενεργοποιήθηκε από τους πανσλαβιστές που παρεπιδημούν στην Ελλάδα.
Αν και ο πανσλαβισμός ξεκίνησε από την Πολωνία, που ισχυρίζεται ότι ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε και ‘κει (!!!), εν τούτοις τώρα σφετερίζεται από την Ρωσία. Δυστυχώς όμως, πέραν των πολλών κακών που συσσώρευσαν οι παλαιοκομματικοί νεοκοτζαμπάσηδες στις πλάτες ενός τόσο μικρού, μικρό σε αριθμό, λαού, είναι και το κακό της Ιστορικής αμνησίας που επέβαλαν.
Αυτό που ξεκίνησε τώρα με το ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει παλαιότερα. Την εποχή της ιοβόλου αμεριμνησίας με τις «αλυσίδες ειρήνης». Τότε που στα γήπεδα απεκαλούντο οι Παοκτζήδες «βούλγαροι» και το επικύρωσε ο «έγκυρος» Μπαμπινιώτης (του οποίου το Λεξικό, μετά τον πόλεμο, πρέπει ν’ αφανισθεί) και ο οποίος ανταμείφθηκε με εξωκοινοβουλευτικό υπουργιλίκι για τις υπηρεσίες του. Αυτό που ξεκίνησε με το ποδόσφαιρο είναι τρομερά επικίνδυνο για την συνοχή και ομόνοια των Ελλήνων και την γαλήνη στην χώρα.
Η Ρωσία έχει έναν διαρκή στόχο. Την έξοδό της στην Άσπρη θάλασσα. Στο Αιγαίον Πέλαγος. Τα περί ομοδόξου χώρας είναι αηδίες περιωπής που βολεύουν μόνο αυτούς που περιμένουν ότι κάποιος άλλος θα μας σώσει ψιλοβολευόμενοι στην αδράνειά τους.
Πριν δούμε το σήμερα, ας δούμε τι πλήρωσε η Ελλάς εξ αιτίας των Ρώσων και ενός ρωσοποιημένου «έλληνα». Του Γεωργίου Παπαζώλη. Η ιστορία αυτή θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε το τι συμβαίνει σήμερα. Ο Παπαζώλης ήταν αξιωματικός του ρωσικού στρατού και φίλος των αδελφών Ορλώφ. Οι ρώσοι θέλοντας να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό για να βοηθηθούν στην αντιπαλότητά τους με την Τουρκία, χρησιμοποίησαν τον Παπαζώλη και τους Ορλώφ εις βάρος μας.
Ο Παπαζώλης από το 1765, μαζί με ρώσους πράκτορες, «αλώνιζε» την Ελλάδα με σκοπό να πείσει τους Έλληνες να εξεγερθούν εναντίον του τούρκων διότι θα βοηθούσαν οι ρώσοι, οι οποίοι όμως δεν μας βοήθησαν ποτέ! Η εξέγερση των Ελλήνων έγινε το 1769, και απέτυχε το 1770. Η εξέγερση αυτή είναι γνωστή ως Ορλωφικά. Οι Έλληνες εγκαταλείφθηκαν άμεσα από τους ρώσους, ο Παπαζώλης κατηγορήθηκε από Έλληνες οπλαρχηγούς ως καιροσκόπος, αλλά επέστρεψε στην Ρωσία. Η Ρωσία λοιπόν, αφού κέρδισε την Συμφωνία του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, πρόδωσε τους Έλληνες, και ελεύθεροι πλέον οι Τούρκοι ασχολήθηκαν με την τιμωρία των εξεγερθέντων, που έγινε εξ’ αιτίας των ρώσων και του Παπαζώλη. Την τιμωρία των εξαπατηθέντων Ελλήνων.
Για να εκδικηθούν οι τούρκοι τους Έλληνες, συμμάχησαν με τους αλβανούς τους οποίους επέτρεψαν να κάνουν στους Έλληνες ότι ήθελαν. Έτσι άρχισε η περίφημη αλβανοκρατία στην Ελλάδα για την οποία κανείς δεν μιλάει. Οι αλβανοί ήταν πρόξενοι τέτοιων ωμοτήτων που ερήμωσαν την Πελοπόννησο. Από τις ωμότητες των αλβανών, κάποια στιγμή, αηδίασαν μέχρι και οι τούρκοι! Αλλά πλέον οι αλβανοί ήταν ανεξέλεγκτοι και δεν μπορούσαν πλέον οι τούρκοι να περιορίσουν την δράση τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συμμαχήσουν οι τούρκοι με τους Έλληνες ώστε να διώξουν τους αλβανούς!
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των Ορλωφικών. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ανέντιμης συμπεριφοράς των ρώσων έναντι των Ελλήνων.
Στο σήμερα τώρα. Η Ιστορία τείνει να επαναληφθεί χειρότερα. Ο τότε «Παπαζώλης» είναι ο σημερινός Σαββίδης ο οποίος εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα σχέδια του φίλου του Πούτιν. Τι νομίζετε; Παράτησε ο Σαββίδης τα βουλευτιλίκια και τα πλούτη στην Ρωσία για να έρθει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος; Άσε που το πρωτάθλημα το έδωσαν, ωχ συγνώμη, λάθος. Το πήρε, ήθελα να πω, ο ΠΑΟΚ την χρονική στιγμή κατά την οποία εκορυφούτο η ανθελληνική Συμφωνία των Πρεσπών! Όλα τα έχουν σχεδιάσει τόσο λεπτομερώς! Κάποιοι χαίρονταν γιατί πήραν την Μακεδονία, κάποιοι άλλοι χαίρονταν γιατί έδωσαν την Μακεδονία, και κάποιοι άλλοι χαίρονταν γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.
Επίσης, η εφημερίδα «Έθνος» είναι ιδιοκτησίας Σαββίδη. Ποτέ δεν πρόβαλε η εφημερίδα το Μακεδονικό, ούτε τους αγώνες των Ελλήνων για να σώσουν την Μακεδονία. Ανατρέξτε στα πρωτοσέλιδά της κατά την περίοδο που η Ελλάδα εφλέγετο για το Μακεδονικό και θα καταλάβετε το παιχνίδι των ρώσων και των εδώ υπαλλήλων τους. Μην ξεχνάμε ότι η εφημερίδα «Έθνος» στην Ελλάδα δημιουργήθηκε με ρωσικά κεφάλαια της KGB όπως αποκάλυψε ο Παύλος Αναστασιάδης με το βιβλίο του «Πάρτε το ΕΘΝΟΣ στα χέρια σας» για το οποίο κατηγορήθηκε και δικάστηκε, αλλά το δικαστήριο έγινε στο Λονδίνο! Το «Έθνος», όπως είχαν γράψει την δεκαετία του ’80 κάποιοι, δεν ασκούσε φιλοαριστερή προπαγάνδα, αλλά φιλορωσική. Να τα τώρα. Δεν βρέθηκε «τυχαία» στα χέρια του Σαββίδη με 3.000.000 μερκελικά ευρουλάκια.
Επίσης ο Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού “OPEN”. Ποδόσφαιρο, εφημερίδα, τηλεόραση. Φανατισμός και προπαγάνδα. Και στο βάθος Ρωσία.
Ένα άλλο ύποπτο στοιχείο στην όλη υπόθεση, την κρίση στο ποδόσφαιρο, είναι ο χρόνος κατά τον οποίο προέκυψε αυτή. Προέκυψε τώρα, λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, λες και κατά την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν άλλα τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Προέκυψε τώρα που κοροϊδεύουν τον κόσμο με αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς, τώρα που η επέλαση των ορδών του Μωάμεθ θ’ αυξηθεί λόγω παρέλευσης του χειμώνα, τώρα που δίνουμε στην Τουρκία ελληνικά εδάφη, για το καλό της ειρήνης και της δημοκρατίας όπως «πρόβλεψε» πριν από χρόνια και η Μπενάκη κατά την προσφώνησή της στον Παπούλια, τώρα που αποστρατιωτικοποιείται η χώρα (S-300 στην Αραβία) ώστε να διευκολυνθεί η επίθεση της Τουρκίας. Γίνεται τώρα διότι τώρα επείγει ν’ αποπροσανατολισθούν από τα ζωτικά θέματα οι Έλληνες.
Δηλαδή με το ποδόσφαιρο «μαντρώνουν» τις μάζες και με τις εφημερίδες και κανάλια διαμορφώνουν τις συμπεριφορές τους. Οι ρώσοι μέσω του Σαββίδου δημιουργούν συνθήκες που εξυπηρετούν τα σχέδιά τους για τον διαμελισμό της Ελλάδος και την έξοδό τους στο Αιγαίο Πέλαγος όπως τους έχει διατάξει να κάνουν, έως το επιτύχουν, ο Μέγας τους Πέτρος. Και όμως! Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν ότι θα μας σώσουν οι Ρώσοι. Ο Σαββίδης δεν «επενδύει» με σκοπό τα κέρδη, αλλά «επενδύει» σε κατάλληλα «όπλα» με σκοπό την επιτυχία των ρωσικών σχεδίων. Αυτό δείχνουν τα γεγονότα. Το ποδόσφαιρο χρησιμοποιείται προκειμένου να δημιουργηθεί νέα εστία φανατισμού, αποπροσανατολισμού, διχόνοιας και διαίρεσης των Ελλήνων και απ’ ότι φαίνεται τώρα είναι η ώρα.
Όταν δεχθούμε στρατιωτική επίθεση πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν ανίσχυροι και διηρημένοι. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive