Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΠΟΥΤΑΝΑ τα πάντα ΟΛΑ. Ο οίκος Gucci λέει «όχι» στην τοξική αρρενωπότητα με τη νέα του κολεξιόν. ΦΩΤΟ

Κολεξιόν που διαγράφει τον δυϊσμό αρσενικού-θηλυκού παρουσίασε στο Μιλάνο ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Gucci, Αλεσάντρο Μικέλε. Σε αυτήν έκαναν ντεμπούτο οι συνεργασίες με τον Αμερικανό τραγουδιστή, τραγουδοποιό, μπασίστα, συγγραφέα και καινοτόμο στη μουσική πανκ και τη μόδα Ρίτσαρντ Λέστερ Μάγιερς...
-γνωστόν επί σκηνής ως Ρίτσαρντ Χελ-, αλλά και με τον οίκο ντιζάιν υφασμάτων, ενδυμάτων και οικιακών ειδών Liberty of London.
Η εφετινή χρονιά σηματοδοτεί πέντε χρόνια του Μικέλε στο τιμόνι του ιταλικού οίκου. Το show της ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 έλαβε χώρα στο Palazzo delle Scintille, σε χώρο όπου οι επισκέπτες βάδισαν σε μια καλυμμένη με άμμο αρένα, στο κέντρο της οποίας αιωρείτο δυσοίωνα ένα εκκρεμές.
Υπό τους ήχους της βερσιόν της Μέριλιν Μάνσον της επιτυχίας των Eurythmics «Sweet Dreams» και του «Second Waltz» του André Rieu, παρήλασαν μπέιμπι ντολ φορέματα και μπατίκ του θρυλικού λονδρέζικου πολυκαταστήματος Liberty πάνω σε κλασικές τσάντες του Gucci, τζάκετ και φορέματα.

Τα μπέιμπι ντολ φορέματα «ζευγάρωναν» με σκισμένα τζιν και γκρίζα παντελόνια, χνουδωτά μπλε και ροζ πουλόβερ και κάποια φανταχτερά κοστούμια. Ο ίδιος ο Μικέλε εξήγησε πως αυτή τη σεζόν σκεφτόταν ένα ευγενικό, φιλόστοργο «άνδρα-μωρό» ο οποίος δεν είχε χρόνο για τοξική αρρενωπότητα. Στο show εμφανίστηκε και ο Ρίτσαρντ Χελ.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive