Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Μήνυμα στην Άγκυρα: Στον Πειραιά το γαλλικό ελικοπτεροφόρο Dixmude. ΦΩΤΟ


Ξεκινά η διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Γαλλίας – ΗΠΑ “Μ. Αλέξανδρος 2020”   Το ελικοπτεροφόρο πλοίο αμφιβίων επιχειρήσεων “Dixmude” (L9015), τύπου Mistral, του γαλλικού Ναυτικού (Marine Nationale), βρίσκεται αγκυροβολημένο στον Πειραιά όπου το επισκέπτονται δημοσιογράφοι...
ενώ ο πρεσβευτής της Γαλλίας στην Ελλάδα, Patrick Maisonnave, ο κυβερνήτης του πλοίου Nicolas Rossignol και ο Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) στη γαλλική πρεσβεία των Αθηνών, συνταγματάρχης Charles Aballéa, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου, με αντικείμενο την ελληνογαλλική συνεργασία.   Oι Γάλλοι ''φορτώνουν'' με πλοία Αιγαίο & Α. Μεσόγειο  Ξεκινά η διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Γαλλίας – ΗΠΑ “Μ. Αλέξανδρος 2020”   Από 27 Ιανουαρίου έως 08 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη, πολυεθνική, διακλαδική άσκηση Ελλάδας – Γαλλίας – Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με την επωνυμία «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-2020», η οποία θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Μαγνησίας και του Αιγαίου.  Σκοπός της άσκησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των συμμετεχουσών χωρών, με βελτίωση του επιπέδου επιχειρησιακής εκπαίδευσής τους σε περιβάλλον πολλαπλών απειλών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive