Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος του Χίτλερ ή του Στάλιν"

Δεν θα έχει καλό τέλος ο Ερντογάν, υποστηρίζει ο Φετουλάχ ΓκιουλένΗ εφημερίδα Die Welt δημοσιεύει μία ενδιαφέρουσα και σπάνια συνέντευξη με τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Για την ακρίβεια πρόκειται για αναδημοσίευση συνέντευξης που είχε παραχωρήσει ο Γκιουλέν στην ελβετική εφημερίδα Le Matin Dimanche. Απαντώντας σε ερώτηση για την επιρροή Ερντογάν στη Λιβύη, ο άλλοτε μέντορας του Τούρκου προέδρου, που αργότερα συγκρούστηκε μαζί του...
και σήμερα κατηγορείται ως υπαίτιος του αποτυχημένου πραξικοπήματος το καλοκαίρι του 2016, επισημαίνει τα εξής: "Στη Λιβύη πάντοτε υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε διάφορες περιφέρειες της χώρας. Και εδώ ο Ερντογάν διαδραματίζει αρνητικό ρόλο, καθώς υποστηρίζει συγκεκριμένες ομάδες. Επιδιώκει να γίνει ο νέος ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου, αλλά πώς μπορεί κανείς να διεκδικεί μία τέτοια θέση, όταν υποδαυλίζει συγκρούσεις ανάμεσα στους Σουνίτες; Εγκλωβίζεται όλο και περισσότερο στις αντιφάσεις του. Ναρκισσιστές τύραννοι όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν δεν είχαν καλό τέλος. Η παντοδυναμία τους πνίγηκε στην οργή. Αυτή θα είναι και η μοίρα του Ερντογάν".
Γιάννης Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive