Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΦΟΥΛ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ & ΜΠΟΝΟΥΣ

Ξεσηκώθηκαν οι «προοδευτικοί» πάσης Ελλάδας για μια αφίσα που μπήκε στο μετρό των Αθηνών κατά των εκτρώσεων και απαίτησαν αμέσως να κατεβεί, 
όπως και έγινε με εντολή του…«προοδευτικού» υπουργού που αν δεν τον έλεγαν Καραμανλή, δεν θα τον ήξερε ούτε κι ο θυρωρός του όπως έλεγε κι ο Κατσιφάρας...
 Σύμφωνα με αυτούς πρέπει να απαγορεύεται κάθε άποψη που διαφωνεί με την δική τους. Αυτή είναι η… «δημοκρατία» τους.
Στην Ρίγα της Λετονίας μπήκαν αυτά τα μικρά αγαλματάκια σε κεντρικό δρόμο για τα παιδιά που δεν έχουν γεννηθεί. Ο γλύπτης προσπάθησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα κατά των εκτρώσεων.
Όταν ρωτήθηκε πώς στην μέση του δρόμου αυτά τα μικρά αγάλματα των παιδιών θα βρωμήσουν γρήγορα και θα ποδοπατούνται από τους περαστικούς απάντησε πως αυτό είναι το νόημα. Η αλήθεια είναι σκληρή και η έκτρωση έγκλημα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Η άμεση απαγόρευση της Μπούργκας στην Ελλαδα επείγει!

    http://makpress.blogspot.com/2020/01/blog-post_177.html (· → αξιζει να δειτε τις φωτογραφιες με τη γυναικα αρχιταλιμπαν μεσα στην μπουργκα,εικονες και καταστασεις πακιστανοισλαμοποιησης στην πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους εν ετει 2020)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive