Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Φυγάδευσαν τον Μακρόν από θέατρο στο οποίο επιχείρησαν να εισβάλλουν διαδηλωτές. Δείτε το βίντεο

Αποτέλεσμα εικόνας για Φυγάδευσαν τον Μακρόν από θέατρο στο οποίο επιχείρησαν να εισβάλλουν διαδηλωτές
Διαδηλωτές που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, επιχείρησαν να εισβάλουν σε θέατρο στο Παρίσι, όπου βρίσκονταν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, για να παρακολουθήσουν την παράσταση...

Πλήθος ανθρώπων συγκεντρώθηκε την Παρασκευή (17/1), το βράδυ έξω από το θέατρο Μπουφ ντι Νορ αφού το προεδρικό ζεύγος έφθασε εκεί για να παρακολουθήσει παράσταση του έργου La Mouche.
Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν διαδηλωτές να φωνάζουν «Μακρον παραιτήσου» και κάποια στιγμή να προσπαθούν να μπουν στο θέατρο, το οποίο βρίσκεται κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντι Νορ, στο βόρειο Παρίσι.
«Έγινε απόπειρα εισβολής στο θέατρο, όμως το προεδρικό ζεύγος μπόρεσε να παραμείνει μέχρι το τέλος της παράστασης και έφυγε από τον χώρο με αυτοκίνητο γύρω στις 10 μ.μ. με αστυνομική συνοδεία», δήλωσε πηγή στο περιβάλλον του Μακρόν.
Οι διαδηλωτές δεν κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα του θεάτρου, επιβεβαίωσε η αστυνομία του Παρισιού.
Τα μέλη της προεδρικής ασφάλειας απομόνωσαν τον πρόεδρο για μερικά λεπτά για την προστασία του και στη συνέχεια εκείνος επέστρεψε στην αίθουσα και παρακολούθησε την παράσταση μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive