Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Σαλβίνι: Το τρολάρισμα στον πάπα Φραγκίσκο. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σαλβίνι: Προκαλεί διακωμωδώντας το περιστατικό του Πάπα με πιστή (vid)
Σάλο προκάλεσε στα social media ο ηγέτης της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, αναπαριστώντας το περιστατικό του πάπα Φραγκίσκου με την πιστή.  
Πάπας
Ο Σαλβίνι που προκαλεί συχνά με τις πράξεις του, ανέβασε στο Twitter, ένα βίντεο από το χειμερινό θέρετρο όπου περνά τις διακοπές του, τρολάροντας το περιστατικό...
Στο βίντεο που ανήρτησε, προσποιείται την χειρονομία του Πάπα, παρωδώντας το ράπισμα
Φραγκίσκου
 σε μία φανατική υποστηρίκτριά του, με τη διαφορά ότι εκείνος χαϊδεύει στο τέλος το χέρι της γυναίκας.  
Disgruntled Pope Francis pulls himself free from a woman's clutch in Vatican City https://reut.rs/2QDv5d0 
Οι διαφορές ανάμεσα στον Σαλβίνι και το Βατικανό είναι γνωστές και συχνά ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος έχει καυτηριάσει την ηγεσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Όμως τούτη τη φορά, δεν στρέφεται μόνον κατά του Πάπα, αλλά και εναντίον ενός αρχηγού κράτους (του Βατικανού). Κάτι που κανείς δεν έχει τολμήσει, ούτε καν σε διπλωματικό επίπεδο.  Βέβαια είναι και κάποιοι που ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο την απώτερη συνέπεια της στάσης του Σαλβίνι: τρόπον τινά, σαρκάζουν κάποιοι, ο ηγέτης της Λέγκας κατάφερε εκείνο που τόσοι και τόσοι αγώνες των υπέρμαχων του λαϊκού κράτους δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν: να πετύχει τον διαχωρισμό του Ιταλικού Κράτους από το Βατικανό, έστω και ανεπίσημα.
Strattonato da fan agitata ❤️

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive