Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Οι οικογενειακές διακοπές του Κ.Μπράιαντ στην Μύκονο – Ποιους Έλληνες θαύμαζε. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ η στιγμή της πτώσης του μοιραίου ελικοπτέρου.(ΒΙΝΤΕΟ)


Ο άτυχος σταρ του ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2014 είχε βρεθεί στη Μύκονο. Σε αντίθεση με άλλους που αυτοαποκαλούνται αστέρες, ο Αμερικανός άσσος των Λος Άντζελες Λέικερς στην διάρκεια της παραμονής του στην Μύκονο δεν είχε κανένα πρόβλημα να γίνει ένα με τον κόσμο...
στα Ματογιάννια και να φωτογραφηθεί, πράγμα που εξέπληξε ευχάριστα τους Μυκονιάτες.  Αμερικανός είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία σε δύο Έλληνες παίκτες, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη.  Όταν κάποτε του έγινε η ερώτηση με ποιον παίκτη θα ήθελε να παίξει μαζί είχε απαντήσει: «Υπάρχει κάποιος με τον οποίο έχω παίξει αντίπαλος. Τον λένε Διαμαντίδη και είναι Έλληνας.»  «Όταν ήμουν στην Εθνική ομάδα προετοιμαζόμουν για κάθε παιχνίδι, ήθελα να είμαι έτοιμος. Μελετούσα πως παίζουν κάποιοι παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και ο Μπαρμπόσα. Ορισμένοι μάλιστα με ρωτούσαν: Μα τι κάνεις εκεί; Τους απαντούσα ότι μελετάω τον Σπανούλη. Και θυμάμαι να μου λένε: ποιος είναι ο Σπανούλης; Αυτός που θα σας σκοτώσει, τους έλεγα», είπε χαρακτηριστικά για τον άσο του Ολυμπιακού τον περασμένο Μάρτιο.
ΦΩΤΟ: VIDEO SCREENSHOT
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive